hirdetés

Kiderült mi érdekli igazán a magyarokat!

Kecskés István

Nyilvánosságra hozta a Google, hogy miket kerestünk legtöbb alkalommal 2017-ben az interneten.

Ciki volt: kikaptunk Andorrán, kerestük is szépen (Fotó: MTI)

A helyzet nem túl jó. Legtöbb alkalommal a "Black Friday" összetételt ütlegeltük be a keresőbe, vagyis leginkább a vásárlás volt érdekes. Ugyanakkor az "Eurovision" sűrű kereséséből az is kiderült, hogy Pápai Jocinak nagyon szurkoltunk ebben az esztendőben a nemzetközi dalversenyen. Csakúgy, mint az úszóknak, mert a harmadik helyen a "FINA" áll, vagyis a nemzetközi úszószövetség. Vélhetően sokan tartottak a "szmogriadó" elrendelésétől is, ellenben rengetegen vettek maguknak "Fidget Spinner" játékot is. 

A legkeresettebb sportesemények közé bekerült az Andorra–Magyarország labdarúgó világbajnoki-selejtező, amelyen alaposan leégett a magyar gárda. A filmek keresési listáját az "AZ" vezeti, a "Pappa Pia" és a "Thor Ragnarok" előtt. A tévéműsorok közül leginkább az "X-faktort" keresék, de az "Exek az édenben" sem nagyon maradt el tőle. 

Íme a lista. 

A világon az Irma hurrikán, az Iphone 8 és az Iphone X végzett a dobogón, a francia választás jobban érdekelte az embereket, mint a német, viszont az is biztos, hogy a csirkemellett a világ minden részén nagyon szeretik. 

Az összesített lista. 

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/46187/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?