hirdetés

A Blogstaron blogoló Trollfoci és Tibi atya is a dobogón

Ragnar Volarus

Talán érdemes megnézni mi történt 2017-ben a Facebookon, mire és kire kattintottak a legtöbben. Nem titok, a Trollfocis fiúk és Tibi atya is jó évet zártak.

Fotó: Anadolu Agency

Az év legjobb elérést produkáló bejegyzése a magyar Facebookon a Morrison's önpromója lett. 99 forintos sör és kisorsolt hely a VIP-listán. Mindez 70 ezer lájkot és 30 ezer megosztást ért meg a felhasználóknak. Pedig maga a hely nem egy nagy szám, talán a 99 forintos sör volt ennyire csalogató. 

Amennyire nehezen magyarázható a Morrison's első helye, a másodikhoz egyáltalán nincs mit hozzáfűzni. Merthogy ez a bejegyzés  Hosszú Katinkáé, ahogy Shane Tusuppal együtt ünnepelnek a 200 vegyes világbajnoki aranyérmével. Harmadik helyen a Tibi atya futott be, a halászléfőző versenyen élő adásban becsiccsentett riporterrel. A húsz legnépszerűbb poszt között nem mellékesen 5 Tibi atya, 4 Hosszú Katinka és 3 Sebestyén Balázs van.

(a listára mozgatva az egeret megtekintheti a poszt címét, rákattintva pedig el is érheti az eredeti bejegyzést)

Sokan azt gondolták egy évvel korábban, hogy a Trollfoci népszerűsége csak a jó Eb-szereplésnek volt köszönhető. Tévedtek. A magyar futballhumor felkent papjai 2017-ben is megtartották rajongóikat, és Tibi atya népszerűsége sem csökkent. Utóbbi Kasza Tiborral egyetemben 28 millió feletti interakcióval osztozik az első két helyen. 

Az interakciók száma viszont érdekesen alakult, hiszen Tibi atya csak negyedannyira aktív mint Kasza Tibor, de mindkettejük igen népes rajongótáborral bír. A szentéletű alkoholkedvelő 1,3 millió követővel, és az álláról híres celeb is már millió felett jár. A legnépszerűbb személyes oldalak között ott szerepel Hosszú Katinka is, aki nem csupán a medencében nyújt kiváló teljesítményt, mint kiderült a közösségi médiához is van affinitása.

A legnagyobb visszaesést pedig a 2016-ban még roppant népszerű Mindenegyben Blog tudhatja magáénak, teljesen megérdemelten. Az idiótaság terjesztésében élen járó oldal szépen lassan megérdemelt helyére kerül. 

Forrás: index.hu

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/48050/pics/lead_800x600.jpg
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?