hirdetés

Újfajta bejegyzéstípus a Facebookon

Ragnar Volarus

Ez a szürke pólós Zuckerberg nem nyugszik, tényleg belevetette magát a munkába. Úgy döntött majd ő megmondja mi érdekel minket az idővonalunkon, majd szabadalmi kérvényt nyújtott be, hogy a zsebünkben is turkálhasson. De most aztán igazi hiánypótló fejlesztés érkezik: közzétehetjük akár a bevásárlólistánkat, a tíz kedvenc receptünket, dalunkat, könyvünket, filmünket, vagy a születésnapi kívánságainkat. (Ez utóbbi egyébként akár segítség is lehet a családtagoknak és barátoknak.) De a legjobb! Mindezeket színesben tehetjük közzé! Éljen a 21. század!

Fotó: sm.pcmag.com

A Facebook a napokban kezdte élesíteni a felhasználóknál azt a lehetőséget, amellyel a bejegyzés mezőre kattintva egy új menüpont is kiválasztható. Ezzel végre(?) lista formátumban közölhetünk bármit a nagyvilággal. A listákat mi nevezhetjük el, az elemeket pedig pontozott vagy számozott sorokba írhatjuk, majd az egész mögé kreálhatunk egy színátmenetes hátteret a szivárvány bármely színében, és máris közhírré tehetjük. 

Zuckerbergék szerint mindez a felhasználókat igyekszik aktívabb részvételre rávenni, így a lájkolások és külső tartalmak megosztása mellett egyre több lehetőséget kapnak arra, hogy személyes tartalmat tegyenek közzé. A kétmilliárdnál is több Facebook-felhasználónál folyamatosan kapcsolják be a listák készítésének elérhetőségét, így ha most még nem is, de néhány napon belül mindenki elkezdhet kénye-kedve szerint listákat írni.

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/48497/pics/lead_800x600.png
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?