hirdetés

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor nagy rajongója

Ragnar Volarus

Legalábbis a Facebook ezt bizonyítja. Mert mi más magyarázhatná az alábbi képet? Ahol az egykori miniszterelnök profilja hemzseg az Orbán Viktort ábrázoló képektől. Íme, garantáltan nem Photoshop.

De kipróbáltam egy másik böngészőben, ott pedig a volt MSZP-s miniszterelnök Vona Gáborért van oda!

 

 

Vagy Gyurcsány Ferenc tudathasadásos, és egyszerre akar mindenki lenni.

Félre a tréfával. Alapvetően ez egy Facebook bug, és bármelyik közszereplőből tréfát űzhetünk. Tehát ugyanúgy működik Rubint Réka és Sarka Kata crossoverben is, csak az kevésbé vicces.

Tehát elég annyit tennünk, hogy egy közszereplő hivatalos oldalát meglátogatjuk, megnézzük a fényképeit, egyre rákattintunk, majd egy újabb klikk valahol a kép mellett a bezáráshoz. Ezután elmegyünk a másik kiszemelt profiljára, megismételjük a műveletsort, és a másodikként megtekintett személynél az elsőként megnézett profil képei jelennek meg.

Tehát nem politikusaink és celebjeink őrültek meg, csupán Zuckerberg egész világot megbolondító találmánya nem működik jól, tehát bugos.

A Facebook azt is figyelni fogja, mennyire vagy gazdag?

Ha eddig nem szerette a Facebookot, mert túl sok mindenhez kér hozzáférést, akkor mostantól kimondottan utálni fogja. Talán már nem is minden alapot nélkülöző néhány ember üldözési mániája, hogy az internet kutakodnak utánunk, mindent megfigyelnek rólunk. A Facebook - persze mellette a Google és egyéb szolgáltató is - már most is elraktároz egy csomó adatot azokról, akik a szolgáltatását használják.

Talán jobban tenné a drágalátos szürke pólós úriember, ha nem a felesleges és bosszantó fejlesztéseken dolgozna, hanem rendesen használhatóvá tenné az őt milliárdossá tevő Facebookját. Mindenki jobban járna.

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/49310/pics/lead_800x600.jpg
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?