hirdetés

Nagy kékség a vízbe esett mobilodért

Chopi

Van egy új csodaszer, ablakmosó folyadékra vagy folyékony szappanra hasonlít, a Mobile World Congress-en lehetett vele találkozni.
Waterrevive névre hallgat és nem kevesebbet állít magáról, minthogy ő bizony „Water damage repair kit”, azaz megmenti az elázott (nem vízállónak készült) okostelefonunkat.

A használati útmutató szerint a azonnal kapcsoljuk ki a telefonunkat, ha víz érte, öntsük a kék folyadékot a csomaghoz mellékelt nylonzacskóba, és így a nedvesség nem fog korrózióhoz vezetni a telefon „belső szerveiben”, az igen fejlett és bonyolult elektronikában.

Szóval hagyjuk a telefonunkat ázni a kékségben hét percig, majd megtörölgetjük a szerkezetet. Még arra is gondoltak a gyártók, hogy a Waterrevive Blue papirdobozába bele tudjuk állítani a készülékünket.

Ezután már csak 24 órára, némi szerencsére van szükségünk és a gyártó videója szerint újra üzemképes lesz a telefonunk. Merthogy azt ők sem tudják garantálni, hogy az elázott, beázott készülék minden esetben és maradéktalanul megmenthető.

Ha ez igaz, akkor gondolom, mindenféle fizikai és kémiai alaptörvény legalábbis kétségessé vált. De arról nem szólnak a hírek, hogy valaki ki merte-e próbálni mondjuk az iPhone X-ével (ja, nem, az vízálló), hogy vízbe dobja, neadjisten beejti a vécébe, aztán majd úgyis megmenti a kék újraélesztő. Merthogy a „revive” a nevében körülbelül ezt jelenti…


Ja és az ára sem vészes, körülbelül nyolcezer forint.

Na de: ugye az egységdoboznak mindig nálunk kell lenni, hiszen baj esetén azonnal alkalmazandó, azaz érdemes többet venni, egyet otthonra, egyet az irodába, egyet a kocsiba, stb. És akkor még a buszon nem lesz velünk, mert ahhoz nagynak túnik a csomag.

Nyaraláskor pedig megérkezéskor az első dolgunk legyen venni egyet, a repülőre valószínűleg úgysem engedik fel…

Én drukkolok, hogy ez igaz legyen!!

És nézzük, tényleg vízálló-e az iPhone X:

forrás: https://connectedlife.telenor.hu

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/49266/pics/lead_800x600.jpg
Apple,mobil,újraélesztő,vízálló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?