hirdetés

A Windows új frissítése felturbózza a gépeket


A Microsoft már javában teszteli a Windows 10 következő frissítését, ami ha minden igaz megnöveli majd a gépek teljesítményét.

Az új verzió a tervek szerint jövő hónap végéig meg is jelenik, amit már gőzerővel tesztelnek a Microsoft fejlesztői, illetve a Windows Insider program résztvevői is.

Az Ultimate Performance lényege, hogy elősegítse az erőforrások teljes kihasználását.  A Windowsban jelenleg a "Kiegyensúlyozott" mód az alapértelmezett, amely arra hivatott, hogy egyensúlyt biztosítson az energiahatékonyság és a teljesítmény között, most pedig a teljesítményre fog áthelyeződni a hangsúly.

A nagyobb teljesítmény azonban nagyobb energiafogyasztással is fog járni, ezért nem lesz mindenki számára elérhető a frissítés. A Microsoft ugyanis csak az asztali pc-n futó, Windows 10 Pro rendszereken teszi majd elérhetővé a funkciót, aki tehát laptopon szeretné használni az le is mondhat róla. 

Ez a döntés azonban érthető is, hiszen ki szeretne olyan laptopon dolgozni, ami a fokozott teljesítés miatt kb. egyből le is merül. 

(Borító: techawarness.com)

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/49543/pics/lead_800x600.jpg
frissítés,számítógép,Windows
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?