hirdetés

4G képes Bubble Kids gyerekőr óra

Chopi

Kifejezetten gyerekeknek szánt okosórát mutatott be az SZ Quality Barcelonában, a MWC 2018-on.

A Bubble Kids Smart Watch 4G képes, ami azért lényeges, mert sokkal jobb lefedettség érhető el a használatával, mint nélküle.

És hogy mire kell a modern és villámgyors adatátvitel a karórában?

Egyik fő funkciója, hogy a szülők egy applikáció térképén beállíthatnak egy biztonságos zónát, amíg a gyerek az órával elmehet. Ha a gyerek kilép abból a zónából, a szülők azonnal riasztást kapnak, de a riasztástól függetlenül is folyamatosan figyelemmel követhető az eszköz helyzete, így könnyebb megtalálni a kicsit. 

A helymeghatározó funkció beltéren is hatékonyan tud működni a gyártó szerint, mivel a GPS koordinátákat kombinálják a mobil cellainformációkkal. 

Nos, talán egyetlen hiányossága ennek az okosórának, hogy a gyerek könnyen le tudja venni a karjáról, mint egy teljesen átlagos órát, és máris elvesztette fő funkcióját.

Az eszköz ezen kívül telefonként is használható, a szülők az alkalmazáson keresztül felhívhatják a gyereket, aki válaszolni is tud a beépített mikrofonnak hála. 

A Bubble Kids okos karóval fotókat is lehet készíteni és egy kis felbontású érintőképernyővel is felszerelték.

 

A gyártó standján kiállítottak egy Around névre keresztelt fitnessz karkötőt is, ami a szokásos értékeken – pulzusszám, megtett lépések – kívül állítólag a légzésszámot, a testhőmérsékletet és a vérnyomást is méri, sőt, EKG készítésére is alkalmas.

forrás: connectedlife.telenor.hu

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/50894/pics/lead_800x600.jpg
fitnessz karkötő,gyerek,mobil,okosóra
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?