hirdetés

Praktikus funkcióval rukkolt elő a Netflix


A Netflix egy igazán praktikus funkcióval jelentkezik a sorozat- és filmőrültek számára: az újítás az iOS-es alkalmazásánál már elérhető, és az androidosra is hamarosan megérkezik. 

Ez igazán jó hír azoknak, akik mobiljukon is rendszeresen falják a Netflix videóit, a szerencsésebbeknek pedig már el is érhető a cég mobilos újdonsága, ami nem más, mint a 30 mp-es videoelőzetesek. Az androidos felhasználóknak sem sokáig csüggedniük, hamarosan számukra is elérhető lesz a funkció.

És hogy ez hogyan is fog kinézni? Szörfözés közben az előzetesek nézőképe egy kis körben jelenik meg, szerencsére a fejlesztők arra is gondoltak, hogy ne kellejen mindig elforgatni a telefont, ugyanis a videókat a függőleges formához optimalizálták, így nem ezzel is bajlódni. A videók pedig slideshow formában jelennek meg, aminek az a lényege, hogy így nem kell majd állandóan visszatérni a főképernyőre, ha további előzetesek is szeretnének megnézni. Sőt, a videókat még el is lehet majd menteni, ha esetleg csak később tekintenénk meg.

A cég szerint ez az újítás hosszas tesztelés eredménye, és ennek köszönhetően kevesebbet kell majd böngésznünk, emellett pedig jelentősen felgyorsítja a tartalomkeresést is. 

(Borító és fotó: digitaltrends.com)

Címkék: mobil, net, Netflix, telefon
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/51587/pics/lead_800x600.jpg
mobil,net,Netflix,telefon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?