Blogolj!

Elon Musk most kiborgsárkányt épít

Ragnar Volarus

A Marvel filmek egyik legnépszerűbb figurája a milliomos Tony Stark, az Acélember. Elon Musk pedig kezd nagyon vele sok hasonlóságot mutatni, már ami az őrült ötleteket illeti. A Tesla és a SpaceX atyja folyamatosan merészebbnél merészebb ötleteket forgat a fejében. Ráadásul ezeknek nagy részét meg is valósítja. 

Fotó: Joe Skipper/Reuters

Már ugye az űrutazás, az elektromos- és az önvezető autók gyártása sem hétköznapi vállalkozás. Ezek mellett eleinte csak legyintettünk, és nem vettük túl komolyan, mikor megalapította a The Boring Company-t, azaz Az Unalmas Vállalatot. Ezt a cégét azért hozta létre, hogy a felszíni közlekedés megkönnyítésére, a dugók felszámolására, valamint az áru- és személyszállítás megreformálására a föld alá vájt alagutakat építsen. Viszont cseppet sem volt vicc, már meg is épült az első alagútfúró szerkezet, és máris tervezik az első konkrét fúrások helyszíneit.

Majd következett a Twitter bejegyzés a lángszóróról. Először csak annyit írt, hogy ha megfelelő számú lájkot begyűjt új cégének oldala, limitált kiadású lángszórót készít. Mondanunk sem kell, idén januárban megindult a The Boring Company logójával ellátott termék előrendelése, és ládaszámra vették tőle az eszközt.

Most már meg sem lepődünk, viszont még mindig kicsit szkeptikusan állunk legújabb ötletéhez. Mert ez talán az eddigieknél is őrültebb. Musk most azt írta a Twitteren, egy kiborgsárkányon dolgozik, de hogy pontosan miről van szó, még nem tudni. 

Rögtön be is indult a találgatás, hogy mi lehet a rejtélyes bejelentés mögött. Sokan úgy sejtik, hogy talán a lángszóró egy továbbfejlesztett változata van készülőben, mások viszont az űrbe küldött Teslával hozták összefüggésbe az újabb művet. Korábban már épített Dragon (Sárkány) néven egy részben újra felhasználható amerikai űrhajót, így még az sem kizárt, hogy valamilyen nyakatekert módon ezzel kapcsolatos a kijelentés. Egy biztos, érdemes követni Elon Musk Twitter bejegyzéseit. 

Címkék: Elon Musk, SpaceX, Tesla
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/51835/pics/lead_800x600.jpg
Elon Musk,SpaceX,Tesla
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?