Blogolj!

Hamarosan teljesen átalakítják a Messengert Zuckerbergék


Az elmúlt évek alatt számtalan fejlesztésen esett át a Facebook Messenger, aminek "köszönhetően" szép lassan az emberek kedvenc csevegőprogramjából egy túlzsúfolt, és kevésbé szerethető alkalmazás lett.

Na most úgy látszik, hogy Zuckerbergékhez is elért a több millió felhasználó siralma és belátták, hogy nem vezet sok jóra, ha az emberek ugyan még használják az alkalmazásukat, de már baromira nincs hozzá nagy kedvük. Főleg a rengeteg reklám, játék és fölösleges újítások miatt, amik még a telefon memóriáját is csak hazavágják.

Nos, ha minden jól megy, akkor ennek hamarosan vége, ugyanis Facebook F8 konferenciáján bejelentették a Messenger teljes megújítását, ami ismét arra törekszik majd, hogy felhasználóbarátabb és átláthatóbb legyen, hogy újra szívesen használják az emberek. 

Eddig annyit tudni az új verzióról, hogy az alsó (navigációs) sáv átalakul, máshová kerülnek az ikonok és a felesleges funkciók száma is jócskán megcsappan majd. Persze azért ez sem fogja majd mindenki tetszését elnyerni, de cél akkor is a könnyebb használhatóság lesz. 

Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a mindent átalakító frissítés, de nagy valószínűséggel pár héten belül elérhetővé válik.

(Borító: voanews.com, Fotó: theverge.com)

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/52009/pics/lead_800x600.jpg
alkalmazás,facebook,Messenger,telefon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?