Blogolj!

Zuckerbergék tesztelgetése miatt nem tudunk posztolni

Dorogi László

Jelenleg is tart a Facebook kétnapos fejlesztői konferenciája, ezért nagy szívás szerda délelőtt - egyelőre nem tudni még meddig - Facebook-oldal kezelőnek lenni. Megszűnt ugyanis a posztoló ablak.

Fotó: The Independent

Szerda délelőtt kilenc óra körül minden Facebook-oldalkezelő adminisztrátor kedélyállapota egy csapásra változott meg: azóta nem lehet bejegyzést közzétenni az oldalakon, méghozzá azért, mert a posztoló ablak eltűnt, mintha föld nyelte volna el.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a probléma csak az asztali gépeket és laptopokat érinti, mobiltelefonról továbbra is lehet Facebook-oldalakon posztolni és időzíteni is, sőt, a személyes profilokon keresztül is onthatjuk tovább magunkból a tartalmakat.

Az Oldalak korlátozása minden bizonnyal összefüggésben áll a Facebook fejlesztői konferenciájával, ahol több újításról is lerántják a leplet Mark Zuckerbergék. Vélhetően a funkció limitálása is egy teszt eredménye, ám mivel az Egyesült Államokban éppen a hajnali órákban járnak, nem lehet megmondani mennyi ideig tart. 

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/51989/pics/lead_800x600.jpg
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?