Blogolj!

A jövőbe repít a Google Térkép újítása


A Facebook mellett a Google is azon van, hogy minél jobban megkönnyítse felhasználói életét, amit legújabb fejlesztésükkel ki is maxoltak.  

Az óriáscég a legutóbbi fejlesztői konferenciáján jelentette be, hogy felturbózza a Google Térképet és kiterjesztett valóság-támogatást kap, aminek köszönhetően könnyebben tudunk majd eljutni A-ból B-be. 

Ez baromi jól hangzik, de ez hogyan is segít majd nekünk a tájékozódásban? Nos, a lehető legjobb és egyszerűbb módon: ha esetleg eltévednénk csak annyi lesz majd a dolgunk, hogy a térkép használata közeben bekapcsoljuk a mobil kameráját. Ezután pedig egyszerűen az út felé fordítjuk azt, ami - hála a kiterjesztett valóságnak - nyilakkal jelzi majd, hogy merre is kell mennünk az úti célunk felé. 

Ez a funkció a Térkép és az Utcanézet adatait kombinálja, sőt az útbaigazításon túl még arra is képes lesz, hogy beazonosítson és megmutasson minden helyet, ami a közelben van és szerepel a Google Térkép adatbázisában.

A Google ezen felül még egy idegenvezetőként funkcionáló virtuális állatot is tesztelni kezdett. Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor válik mindenki számára elérhetővé az új funkció.

(Borító: searchengineland.com)

1
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/52516/pics/lead_800x600.jpg
alkalmazás,google,mobil,net,térkép
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-13 09:56:19
Ezt kiválóan tudják majd használni az illegális migránsok és a köztük megbúvó terroristák is.
NAGY ÉSZ !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?