Blogolj!

Csak ezeket a laptopokat érdemes megvenni


Laptop Mag minden évben összeállítja a laptopgyártók éves rangsorát, ami idén sem maradt el. A különféle vállalatok gépei öt kategóriában csaptak össze. 

Általában, ha valamilyen műszaki kütyü vásárlása előtt állunk, - főleg ha laptopról vagy mobilról van szó, - mindig a márkákat versenyeztetjük meg egymással. A Laptop Mag nagyon jól ráérzett erre, ezért is állítja össze évről évre a maga kis megbízható rangsorát, amely baromi jól jön az ilyen eseteknél. 

A listán található gépeket egy 100 pontos rendszer alapján pontozták, a rangsor megállapításához pedig öt szempontot vettek figyelembe: az általános értékelésre 40, a dizájnra 15, a támogatásra és a garanciára 20, a készülék által felvonultatott innovációkra 10, az ár-érték arányt nézve pedig 15 pont volt a maximálisan megszerezhető.

A fentiek alapján a 2018-as top 10 gyártót rangsoroló lista a következő: csak úgy, mint tavaly, idén is a Lenovo szerezte meg az első helyet, az összesítés szerinti 86 pontjával. Őt követte második befutóként a HP, ami idén két hellyel is előrébb került a listán a maga 85 pontjával. A dobogó harmadik helyét a Dell szerezte meg 82 pontos összesítéssel. Az Apple pedig csúnyán lecsúszott a hetedik helyre a tavalyi ötödikhez képest.

(Borító: freepik.com, Fotó: laptopmag.com)

Címkék: Apple, laptop, Lenovo, lista
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/52677/pics/lead_800x600.jpg
Apple,laptop,Lenovo,lista
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?