Blogolj!

Rég várt funkcióval bővül a Google Earth


A Google Earth egy baromi hasznos térképes alkalmazás, amiből kb már a "megszületése" óta hiányolják a felhasználok a távolságmérés funkciót, amit most végre pótoltak a fejlesztők.

A szakik a Google hivatalos blogján tették közzé a nagy hírt, miszerint hamarosan mindenki számára elérhetővé válik az úgynevezett "Measure", azaz Mérés funkció. Az újítást asztali gépen és okoseszközökön is használhatjuk majd.

Az erről született blogbejegyzés alapján az új funkcióval egyszerűen lemérhetjük légvonalban, hogy milyen messze van két város egymástól, vagy éppen azt, hogy mekkora utat tettünk meg A és B pont között és még sok más hasznos dolgot. Mindezeket még azzal is megfejelték a fejlesztők, hogy a távolság mellett akár még területet is mérhetünk.

A Google már beizzította a rakétákat, így a Chrome webes platformján akár már hozzá is férhetünk az újításhoz, míg az androidos változatot egy, a napokban megjelenő külön frissítéssel érhetjük majd el. Azt még nem tudni, hogy az Apple eszközeire mikor érkezik az új funkció.

(Borító: neurogadget.net, Fotó: droid-life.com)

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/54839/pics/lead_800x600.jpg
alkalmazás,Android,Apple,google,mobil,számítógép,telefon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?