Blogolj!

Amiben a Firefox veri a Chrome-ot

Ragnar Volarus

Régóta egyoldalú a csata a böngészők piacán. A Chrome egyeduralkodása mellett a többiek csak a koncon marakodnak. Ám most a Firefox talán kicsit megerősödhet. Merthogy új verziójuk sebességben mindenkinél jobb, a weboldalakat a böngészős lapokat is gyorsabban tudja betölteni.

Köszönhető ez a Mozilla legújabb változtatásának, amellyel a böngészési élmény gyorsul. A Firefox 61 másik újdonsága, hogy a gyakran meglátogatott oldalak betöltése is kevesebb időt vesz igénybe, illetve gyorsabban lehet a böngészős lapok között váltani. Merthogy a Firefox már akkor elindítja a betöltést, amikor az egérkurzorral fölé állunk egy fülnek.

További jó hír, hogy az egyedi keresőmotorok használata is javult, fejlődött a könyvjelzők szinkronizálása és a sötét témák támogatása. Tehát ha szeretné kipróbálni ezt a felgyorsult élményt, akkor ingyenesen megteheti ezt ide kattintva

Akik androidos okostelefonjukon is a Tűzrókát favorizálják, azok is örülhetnek, mert ott gyorsabbá vált a görgetés, illetve nőtt a biztonság a TLS 1.3-nak köszönhetően.

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/55026/pics/lead_800x600.jpg
firefox,Internet böngészők
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?