Blogolj!

A(z okos) gyűrűk ura

Ragnar Volarus

Kevés olyan okoscucc jelenik meg manapság, amire felkapjuk a fejünket. Főleg mióta tudjuk, hogy van okosvíz is. Tehát az érdeklődés felkeltése nem is olyan egyszerű manapság ezen a téren. Viszont az ORII Smart Ring annyira sci-fi, hogy sikerült elérnie azt, erre bizny felkapjuk a fejünket. 

Magyar okosvíz a Coca-Colától

Okostelefon, okostévé, okosotthon, okosminden. Nehogy már pont a víz ne legyen okos! De az lesz. Merthogy a Coca-Cola HBC Magyarország egy új termékkel lép a piacra, és egy 1,8 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően elkezdte az okosvíz palackozását. Mitől okos? A technológiától.

A telefon nagy, ezért a hordozása nem mindig könnyű, néha a kezelése is elég macerás, ráadásul - bár vannak kivételek - a zuhany alá nem vihetjük magunkkal. Nos, ez a gyűrű mindenre rácáfol. Kicsi, hétköznapi viselet, vízálló és mindent elintézhetünk, pusztán beszéd alapú kommunikációval.

Ez mondjuk kezd is most rend lenni, inkább az élő kommunikáció felé tolódik most a divat, már nem menő, ha állandóan görnyedten a telefonunkat bámuljuk.

Az ORII Smart Ringben a legnagyobb húzás, hogy a csonton keresztül viszi át a rezgést, így tökéletesen hallhatjuk teljes diszkrécióval azt, amit a másik mond. Így hiába próbálja valaki kihallgatni, éppen mit mondanak nekünk. Csupán annyi dolgunk van, hogy hangutasítást adunk, hogy a hívást fogadjuk, az ujjunkat a fülünkhöz nyomjuk, és már jön is a tiszta hang.

Hogy mindez mikor lesz nálunk elérhető és mennyiért? Erről egyelőre sajnos nincsenek információk. Pedig szívesen kipróbálnánk. 

Címkék: okoseszköz
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/55781/pics/15319132152282278_800x600.jpg
okoseszköz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?