Blogolj!

Egyelőre megmenekült a klasszikus Skype


A Microsoft a hét elején jelentette be, hogy mégsem nyírja ki a klasszikus Skype-ot, tehát - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is elérhető lesz majd a kommunikációs szoftver hagyományos változata. 

Még július közepén érkezett a bejelentés, miszerint szeptembertől le fogják tiltani a Skype hálózatról a szoftver régebbi, 7.0-s verzióját, amit követően csak a működésben és megjelenésben is teljesen új és eltérő 8.0-s verziót lehet majd használni. Igen ám, csakhogy a bejelentés után igencsak megszaporodtak a negatív visszajelzések a felhasználóktól, akik közül sokan igen komoly visszalépésnek nevezték a 8.0-s verzióra történő átállást. 

Azt, hogy mennyire komoly felháborodást váltott ki a dolog, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a cég egyik képviselője maga reagált az eseményekre egy fórumon:

Az ügyfélvisszajelzések alapján egy időre meghosszabbítjuk a Skype 7 támogatását. Az ügyfeleink addig tovább használhatják a klasszikus Skype-ot. Köszönjük a kommenteket – meghallgattuk őket. Dolgozunk azon, hogy minden olyan funkciót, amelyet kértek, elhozzunk a Skype 8-ba.

Az sajnos nem derült ki, hogy meddig úszta a klasszikus Skype a végleges kaszát, de az már biztos, hogy ezek után sokkal óvatosabb lesz a cég, legalábbis, ami a Skype katonákat illeti. 

(Borító: alexandtomstech.com)

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/56696/pics/lead_800x600.png
alkalmazás,internet,Microsoft,Skype
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?