Blogolj!

Újabb felháborító szemétség a Facebooktól

Chopi

 

Egyszer csak azt vettük észre ma délelőtt, hogy a közösségi hálón megosztott korábbi cikkeink eltűntek, az időzített bejegyzéseket pedig szintén elnyelte a rendszer.

Kiderült, hogy nagyon nem voltunk egyedül a problémánkkal... A facebook döglődését monitorozó downdetector.com oldalon csaknem 4800-an jelezték Európából, hogy szintén nem tudnak posztolni illetve régebbi bejegyzéseik tűntek el. A térképen jól látszik, hogy leginkább Európát érinti a ... hmmm... probléma.

 

 

 

Sokan panaszkodtak arra, hogy a képi tartalom és a videók sem jelentek meg, csak a puszta betűk maradtak. Volt, amikor a profilképek, ikonok, fizetett képes hirdetések sem jelentek meg és a chat ablak is teljesen megőrült, mintha szüntelenül üzenetek érkeztek volna. 

  
Volt, aki a hirdetésblokkolók használatával hozta összefüggésbe a jelenséget, mások szerint leginkább a portálok és szerkesztőségek cikkeit érintette a durva „korlátozás”. Elgondolkodtató annak ismeretében, hogy cukorhegyiéknek mennyire fáj a foguk a médiapiacra való betörésre... Esetleg a jelenlegi szereplők ellehetetlenítése lenne az első igazán hatékony lépés efelé?? 

  

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/57367/pics/lead_800x600.png
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?