Blogolj!

Látványos újításokkal jelentkezik a Viber


A cég nem aprózta el a dolgokat, ugyanis kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebességet ígér, mind az androidos, mind iPhone-os készülékekre. Emellett pedig még új külsőt is kap majd az alkalmazás.

Nem csoda, hogy a Viber teljes ráncfelvarrást tart, hiszen a cég több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezik, amit csak úgy lehet megtartani, ha folyamatosan csiszolja magát. 

És hogy mik ezek az újítások? Az egyik új változás az üzenetváltást érinti, amik a cég állítása szerint kétszer gyorsabban fognak majd célba érni, amihez persze új ikonok is dukálnak majd. Ezek pedig pipák képen érkeznek: a ✓ jelzi majd, hogy elküldtük az üzenetet, míg a ✓ ✓ azt, hogy célba is ért a mondandónk. Még ezt is tovább fokozták, ugyanis ha az utóbbi lilára vált, akkor márt is tudjuk, hogy fogadó fél el is olvasta az üzenetünket

A másik módosítás pedig a Viber kinézetére lesz jelentős hatással: a chatablakok élénkebbek és nagyobbak lesznek. Emellett még az is újdonság lesz, hogy a képek és videók érkezésekor nagyobb, és jobb minőségű bélyegképet kapnak.

Kivételesen az iPhone-felhasználókhoz érkezik előbb a megújult alkalmazás, amihez csak frissíteniük kell a appot, az androidosoknak pedig még várniuk kell egy kicsit az új verzióra.

(Bortó: news4c.com, Fotó: hvg.hu)

Címkék: alkalmazás, mobil, net, Viber
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/57774/pics/lead_800x600.png
alkalmazás,mobil,net,Viber
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?