Blogolj!

Újít a Youtube, de ennek nagyon nem fogunk örülni

Ragnar Volarus

A YouTube-on megjelenő reklámok most sem éppen kellemesek. Mondhatnánk egy szükséges rossz, hiszen egy alapvetően ingyenes szolgáltatásról van szó, aminek valamiből fedeznie kell a költségeit. Most azonban úgy néz ki, hogy átesünk a ló túlsó oldalára. Jönnek az átugorhatatlan reklámvideók.

Már most is vannak a YouTube-videók előtt vagy közben megjelenő hirdetések, de ezeket maximum 4-5 másodperc után át tudjuk ugrani, így nem annyira zavaróak. Most viszont a Google azzal a "remek" ötlettel állt elő, hogy szélesebb körben is elérhetővé teszik az elnyomhatatlan reklámokat. Ami azt jelenti, hogy akár 15-20 másodperces dögunalmas promóciókat is végig kell majd néznünk, mielőtt megtekinthetjük azt a videót, miért odanavigáltunk. 

Apró jó hír, hogy egyelőre a csatornák tulajdonosain múlik, hogy engedélyezik-e az újfajta, nem átugorható reklámokat a saját videóik alatt. De mivel jól tudjuk, hogy pénz beszél, bizonyára nem kevesen lesznek, akik a nagyobb bevétel érdekében bekapcsolják majd ezt a lehetőséget. Puff neki!

Címkék: Youtube
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/57861/pics/lead_800x600.png
Youtube
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?