Blogolj!

Dizájntolvaj Samsung

Ragnar Volarus

Valaki biztosan büszke lenne, ha lemásolnák a termékét, elvégre ez azt jelenti, valamit nagyon jól csinál. A Huawei-nél viszont most biztosan húzzák a szájukat. A Samsung nehezen tűri, hogy a Huawei és a Xiaomi egyre nagyobb szeletet hasít a tortából a hazai piacon, így mindent bevet, hogy visszaszerezze elvesztett értékes százalékait Kínában. Ezért gyártanak külön a kínai piacra mobilokat, amelyeket nem igazán lehet beszerezni az ázsiai országon kívül.

A legutóbbi ugyancsak "Kína-exkluzív" készülékük a Galaxy A9 Start, amit finoman szólva is „Huawei-esítettek”. Merthogy a Samsung egészen egyszerűen pimaszul lemásolta a P20 Pro lila átmenetes hátlapját, mert úgy látta, hogy az nagyon bevált a kínai piacon. A készülék néhány hónapja már kapható, igaz a kiadáskor csak fekete és fehér hátlappal volt elérhető, egészen mostanáig.Samsung Galaxy A9 Star - Fotó: phonearena.com

Huawei P20 Pro - Fotó: gizguide.com

A különleges Huawei-féle hátlappal szerelt Galaxy A9 Star még jó ideig biztosan nem lesz elérhető Kínán kívül, de az sem kizárt, hogy egyáltalán nem találkozhatunk majd vele Európában. Persze mint látszik a Samsung nem szívbajos, így más készülékük is megkaphatja az új dizájnt, amit nálunk is elérhető lesz.

Címkék: Huawei, mobil, Samsung
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/58321/pics/lead_800x600.jpg
Huawei,mobil,Samsung
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?