Blogolj!

Facebook-feleség kerestetik

Dorogi László

Rájár a rúd a legnagyobb közösségi portálra, az elmúlt időszakban alaposan sikerült megtépázniuk saját renoméjukat. Most egy új alkalmazással csábítanák vissza az elveszített felhasználókat.

Fotó: computerbild.de

Kolumbiában élesítette először a Facebook legújabb alkalmazását, amely a párkeresésben nyújthat alternatívát a Tinderrel szemben. A fejlesztők valószínűleg nem sokat agyaltak az elnevezésen, ugyanis a Dating keresztnevet akasztották rá a platformra, ami hamarosan kinőheti Dél-Amerikát, már amennyiben lesz, aki igénybe vegye.

A Facebook egy innovatív, vadonatúj, formabontó párkereső alkalmazásként aposztrofálja a Datinget, aminek a legnagyobb előnye - legalábbis szerintük - hogy saját ismerőseinkkel nem találkozhatunk a felületen. A funkció használóinak külön kell regisztrálniuk a platformon - csak nem újabb adatokra kíváncsiak a huncut Zuckerbergék? - ezután kezdődhet a közös érdeklődési körrel rendelkező egyedek becserkészése. Hogy, hogy nem, más randiappokhoz képest jóval több információt kell megadnunk, cserébe a Facebook nem egyéjszakás kalandot, hanem hosszú távú párkapcsolat lehetőségét ígéri.

Cukibergék nem titkolt szándéka, hogy az új alkalmazással visszacsábítsák azokat a fiatalokat, akik kiábrándultak a közösségi oldalból a különböző adatbiztonsági botrányok miatt. A statisztikák ugyanis nem hazudnak, egyre kevésbé használja a fiatal generáció a Facebookot, egyre kevesebben regisztrálnak. A tendencia megfordítása érdekében mondjuk nem ártana előbb tisztességesen kezelni a felhasználók adatait és nem az örök szerelem ígéretével kábítani azokat.

Címkék: alkalmazás, facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/59216/pics/lead_800x600.jpg
alkalmazás,facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?