hirdetés

Jön Apple iOS-re is az aksikímélő Messenger


Két éve már, hogy a Facebook előrukkolt a Messenger könnyített verziójával, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a gyengébb mobilok tulajdonosai is kihasználhassák az áramvonalasított fő alkalmazás előnyeit. 

Mindeddig azonban csak androidos készülékekre volt elérhető a Messenger Lite, és az sem volt tiszta, hogy az Apple felhasználók mikor élvezhetik az alkalmazás nyújtotta előnyöket. Egészen mostanáig: néhány órával ezelőtt ugyanis megjelent az Apple Store felületén, igaz egyelőre még csak a török userek tudják letölteni. 

Természetesen idővel hozzánk is megérkezik a light verzió, csak türelmesen ki kell várni. Miután különböző platformokról van szó, bizonyos eltérésekre mindenképp számítanunk kell majd, az egyik legszembetűnőbb "meglepetés" az, hogy az iOS-es app mindössze 5 megabájtnyi helyet foglal szemben a teljes Facebook alkalmazással, ami ugye 140-et.

Így amellett, hogy egy szemvillanás alatt lehet majd telepíteni, még helyet is alig fog igénybe venni a készülékünkön. És ha ez még mindig nem lenne elég csábító, az is az egyik előnye, hogy kevesebb netet fogyaszt és még az akkumulátort is kíméli. 

(Borító: xabes.com)

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/61306/pics/lead_800x600.png
alkalmazás,Apple,Messenger,mobil
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?