Blogolj!

Végre lesz fontos újítás a Messengerben?

Chopi

 

Végre egy igencsak hasznos és sokak által várt hasznos újítás!

A gmail után úgy tűnik, a Messenger is be fogja vezetni az adott esetben akár életmentő funkciót, az üzenet visszahívásának lehetőségét.

 

Fotó: softonic.com

 

Persze abban, hogy ennek a lehetőségével a hétköznapi halandók is élhessenek a jövőben, könnyen lehet, hogy közrejátszik egy tavaszi eset, ami elég nagy felháborodást váltott ki világszerte a Facebook felhasználók között. 

 

Történt ugyanis, hogy áprilisban a közösségi háló üzemeltetői lehetővé tették a főnök, a kedves Cukorsüveg úr és más felsővezetők számára, hogy utólag töröljék személyes üzeneteiket. Ez még nem lenne olyan nagy szám, azonban ezt úgy tették, hogy a címzettek sem láthatták többé ezeket az írásokat, hiszen különben nem sokat ért volna az akció. A hétköznapi felhasználók törölhetnek ugyan üzenetet, de ennek nem sok haszna van, ugyanis a címzettek számára azok ennek ellenére továbbra is elérhetőek maradnak. Az eset akkor úgy pattant ki, hogy Zuckerberg néhány üzenete 2010-ig visszamenően eltűnt a vele beszélgetők messenger felületéről. Sokak szerint a közösségi média vezére ismét csak jelentősen és csúnyán visszaélt a hatalmával és lehetőségeivel

  

Forrás: techcrunch.com

  

Akkor megígérte a cég, hogy széles körben elérhetővé fogják tenni ezt a funkciót.

Úgy tűnik, végre – az ígéretet nagy sokára beváltva – változtatni fog a Facebook ezen a gyakorlaton, legalábbis ha hihetünk a Jane Manchun Wong (wongmjane) felhasználó által twitterelt képernyőfotóknak, amelyek az androidos appot mutatják. A hölgy által adott tippek eddig már többször valósnak bizonyultak a TechCrunch szerint.

  

Forrás: techcrunch.com

  

Nagy valószínűséggel nem lesz ugyanakkor akkor hatalmunk, mint Cukorsüveg úrnak, mert – a gmail funkciójához hasonlóan – korlátozott ideig lesz lehetőségünk visszavonni az elküldött üzenetet. 

  

 

 

Címkék: facebook, Messenger
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/61724/pics/lead_800x600.jpg
facebook,Messenger
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?