hirdetés

Továbbra sem tökéletes a Windows 10 frissítés

Ragnar Volarus

A Microsoft epekedve várja a pillanatot, mikor egyértelműen kijelentheti, a Windows 10 fut a legtöbb felhasználó gépén. Ám mindent megtesznek, hogy ez a dátum kitolódjon. Merthogy a Microsoftnak nem sikerül kiirtania a tavaszi frissítés óta jelentkező makacs hangproblémákat.

Fotó: techfaqs.net

Bár az újra kiadott Windows 10 frissítésnek elvileg most már tényleg gond nélkül kellene települnie és futnia, az eddigi tapasztalatok nem egyértelműen kedvezőek, és úgy tűnik, bizonyos hibák megmaradtak a rendszerben.

Sok felhasználó hangproblémákra panaszkodik a frissítést követően. A jelenség nem újkeletű, így felettébb elkeserítő, hogy a 1809 változat újrakiadása során se tudták megszabadítani tőle a rendszert.

A hangproblémák (torz hangzás, elnémult hangszórók) még az áprilisi frissítésben bukkantak fel, és a Microsoft közösségi fórumainak hozzászólásai alapján számos gépet érintettek. Az esetek többségében egy rossz vezérlőprogram volt a felelős, és a gondok orvoslásához elég volt visszalépni egy korábbi változathoz.

A Windows 10 v.1809 megjelenésekor megint előjöttek a hibák a felhasználóknál, és a napokban kiadott újrakiadásban ismét. Tehát sokadszorra fut neki a Microsoft, de megint nem sikerült. Most az a kérdés, hogy az újrakiadásnak is lesz-e újabb újrakiadása? De így nehéz lesz átcsábítani a felhasználókat a Windows 7-től.

Címkék: Microsoft, Windows
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/64075/pics/lead_800x600.jpg
Microsoft,Windows
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?