hirdetés

Dobta a mikrofont a nemzetközi sikerért cserébe

Dorogi László

Az X-faktor előző szériájának szürke kisegere az esportolók világában a világ elitjébe küzdötte fel magát. Megérte feláldozni az előadói karriert, az már biztos.

Fotó: esport1.hu

Bereznay Daniból nem lett énekes sztár. Még csak sikeres előadó sem. Ha nem tudnák, hogy kiről beszélek, ő az a hórihorgas srác, akit az X-faktor előző szériájában Londonból rángatott haza az RTL, hogy ugorjon már be az élő műsorba Nagy "idegösszeroppanást kapok a siker kapujában, de jövőre is elveszek majd egy helyet a többiek elől, hogy megint visszalépjek, mert egy punci vagyok" Krisztián helyett.


Dani nem énekel rosszul, de az is bizton állítható róla, hogy nem hoz rossz döntéseket. Az X-faktorban nem alkotott maradandót, de ő dobta ezt az egész cirkuszt, hogy egy másik világban kiteljesedhessen. Megérte, ugyanis Bereznay Dani az F1 Pro Series világbajnoki összetettjében a második helyen végzett a Mercedes színeiben.

Na jó. Mit csinált és hol? Lefordítom: a magyar srác sikeres esportoló lett, és a Forma-1-ben öt éve egyeduralkodó Mercedes virtuális világbajnoki csapatában kapott lehetőséget. Csak hogy érezzük a dolog súlyát, a német gyártó az esport világában éppen olyan nívóval bír, mint a száguldó cirkuszban vagy az autópiacon. Ja, és ahogy a Forma-1-ben, úgy itt is ők lettek a világbajnokok. Tehát Daninak arannyal fizetődött ki az énekesi pálya háttérbe szorítása.

Sőt, még az egyéni világbajnoki cím megszerzésére is volt esélye, amit végül a dán Frederik Rasmussen húzott be. Az esport1.hu szakoldal beszámolója szerint a magyar "versenyző" a szezon végére jött bele igazán a mókába, két nagyszerű futamgyőzelmet is aratott, ez hozta meg neki a sikert.

Címkék: e-sport
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/64108/pics/lead_800x600.jpg
e-sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?