hirdetés

Facebook-frissítés vágta gallyra a Messengert

Dorogi László

Ha te is azok közé tartozol, akiket rettenetesen felbosszantott hétfő este, hogy már megint nem működik ez a fostaliga Messenger, akkor meg kell nyugtassalak: nem a mi készülékünkben van/volt a hiba.

Fotó: ByTech

Hanem a Facebookéban. Zuckerbergék ugyanis vasárnap vezették be az üzenetek törlésének lehetőségét a Messengerbe, csakhogy a frissítés - ahogy szinte soha - most sem ment zökkenőmentesen. A Down Detector oldal néhány perc alatt több ezer hibabejelentést regisztrált az üzenetküldő ideiglenes elpusztulásával kapcsolatban hétfőn, de a Facebookon és a Twitteren is sokan panaszkodtak a leállás miatt. Hiába nyomkodtuk az üzenet küldése gombot, nem történt az ég világon semmi és a nekünk címzett üzenetek sem érkeztek meg, csak jóval később.

A globális leállás Európa jelentős messengerező részét érintette, ne lepődjünk meg, ha a problémát a továbbiakban is tapasztaljuk. A már említett frissítés egyébként a Remove for Everyone névre hallgat és a felhasználónak páratlan lehetőséget biztosít: tíz percet kap a meggondolatlan üzenetküldő hogy visszavonja, vagy törölje marhaságát, meggondolatlan mondatait, mielőtt az örökké és végérvényesen beleégne a sosem felejtő internet memóriájába.

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/64502/pics/lead_800x600.jpg
facebook,közösségi média,Messenger
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?