hirdetés

A Firefoxot másolja a Chrome?

Ragnar Volarus

Ön hány lapot tart nyitva egyszerre a böngészőjében? Ha sokat, akkor bizony Chrome használata esetén néha ez gondot okozhat.

Van aki nem szereti ha több lap van nyitva a böngészőjében, de vannak bőven ellenpéldák is. Én például jelenleg két Chrome ablakban dolgozom, az egyikben 25, a másikban 22 lap van megnyitva. Ez még éppen áttekinthető számomra, még látom a füleken az oldalak elnevezését, logóját, de néhány további megnyitása után viszont már elveszünk a rengetegben. 

A Google Chrome egyik legnagyobb hátránya ez, mert a fülek egyre kisebb méretűre zsugorodnak össze a böngésző felső sávjában ahogy nyitjuk az újabbakat, és egy idő után szinte semmi sem látszik belőlük.

Viszont megkönnyebbülhetünk, mert a Google fejlesztői már dolgoznak a probléma megoldásán. Ráadásul azt sem titkolják, hogy a Mozilla Firefox böngészőjéből lesték el az ötletet. Történelmi pillanat. A - Google számára - új technika lényege, hogy a felhasználók görgethetnek a füleken, így méretük nem zsugorodik használhatatlan méretűre.

A munkálatokról a Google egyik mérnöke számolt be, de nem árulta el, mikor jelenhet meg a böngészőben az új funkció. Addig tehát marad az, hogy 25 fülenként újabb Chrome ablakot nyitunk. 

Címkék: Chrome, firefox
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/64757/pics/lead_800x600.jpg
Chrome,firefox
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?