hirdetés

Időzíthető levélküldés a Gmailben

Ragnar Volarus

Immár hivatalosan is megerősítette a Google, hogy az egy ideje már pletykaként terjedő újdonság, azaz az időzíthető levélküldés bevezetése hamarosan megtörténik. Különböző bővítmények telepítésével már eddig is megoldhattuk ezt, de most lényegesen egyszerűbb dolgunk lesz. A funkció a mobilos és a webes felület egyaránt elérhető lesz, az utóbbi esetében a kék Küldés gomb lenyíló menüjéből tudjuk majd előhozni az időzítőt. A gombnak egyelőre nincs ilyen lenyíló menüje, így szerencsére rögtön látni fogjuk mikor történt meg az új funkció bevezetése.

Az időzített levélküldés a normál munkaidőn kívül dolgozók számára lehet igazi áldás - vagy éppen a kollégáiknak? -, hiszen sok középvezető és főnök küldözget az alkalmazottaknak e-maileket a munkaidő lejárta után. Amire ugyan nem muszáj válaszolni, de mindenki érzi a nyomást, ha tudja, hogy levelet kapott a felettesétől és arra majd reagálni kell. 

Persze a főnök amúgy is megtehette volna, hogy előbb piszkozatként elmenti a leveleket, és csak hétfő reggel kezdi azokat postázni, de most az ő dolga is jóval egyszerűbb lesz. Nem kell hétfőn korán kelnie csak emiatt. 

Címkék: gmail, google
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/70982/pics/lead_800x600.jpg
gmail,google
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?