hirdetés

Hát ilyen lenne egy Facebook-mentes világ

Doug Glatt

Szörnyűséges dolog történt vasárnap délután. Szép csendesen ejtőztünk a húsleves és a rántott hús után, a kanapén hesszelve pörgettük volna Facebook oldalunkat, amikor egyszer csak elpusztult a közösségi portál.

Fotó: Getty Images

Talán sokan már elfelejtették, hogy milyen szép világ is volt az, amikor még nem azt bámultuk percről percre, hogy ki, mit és hol eszik, iszik, vagy éppen hol bulikázik, festet körmöt, vagy vásárol ruhát. Legalábbis nem kaptunk róla up-to-date tájékoztatást - akaratlanul is.

Vasárnap délután néhány óra erejéig nosztalgiázhattunk, ugyanis a Facebook úgy ahogy van cakompakk lepusztult. Instagramostól, WhatsAppostól, mindenestől. A szerencsésebbeknél a Facebook maga betöltött, csak nem frissült a news feed, a pechesebb delikvenseknél viszont beütött a teljes kékhalál és nem töltött be az oldal. Néhány óra elteltével helyre állt a világ rendje, a mindent látó nagytestvér visszatért közénk, de mostanában nem példa nélküli, hogy ennyire megfő Zuckerbergék rendszere.

Márciusban fennállása legnagyobb leállását produkálta a Facebook, amikor órákra elérhetetlenné vált az oldal, a problémákat pedig csak egy egész nap elteltével sikerült teljes körűen orvosolni. A Verge munkatársai megkeresték a közösségi platformot azzal kapcsolatban, hogy mi okozta most a problémát, de egyelőre a Facebook nem adott magyarázatot a történtekre.

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/71434/pics/lead_800x600.jpg
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?