Blogolj!

Windows 7 felhasználók, itt a végső visszaszámlálás

Ragnar Volarus

A Microsoft megkezdte a Windows 7 felhasználók figyelmeztetését az Egyesült Államokban és Európában, hogy az operációs rendszer támogatása 2020 januárjában megszűnik.

Az érintettek egy értesítést kapnak, miszerint hamarosan befejeződik a Windows 7 támogatása. Ez annyit tesz, hogy ezen dátumot követően az operációs rendszert futtató számítógépek nem kapnak többé driver- és biztonsági frissítéseket, ezért a Microsoft azt ajánlja nekik, hogy minél előbb frissítsenek egy újabb kiadásra. A szoftvergyártó természetesen saját rendszerét, a Windows 10-et preferálja, amely a közelmúltban már a legnépszerűbb operációs rendszerré vált a kimutatások szerint. 

Erősödik a Windows 10

Ahogy a Microsoft remélte, a Windows 7 operációs rendszer támogatásának megszűnésének közeledtével gyorsabb ütemben kezdte növelni piaci részesedését a Windows 10. A különbség folyamatosan nő, az aktuális oprendszer egyre jobban elhúz. 2020. januárjában magára hagyja, azaz megszünteti a támogatást a Windows 7-re a Microsoft. A határidő közeledtével pedig a felhasználók elkezdtek váltani.

Címkék: Microsoft
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/71782/pics/lead_800x600.jpg
Microsoft
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?