hirdetés

Már megint döcögnek a Facebook alkalmazásai

Ragnar Volarus

Szerda délután a közösségi oldalon most éppen nem töltenek be a képek, ezzel egy időben pedig az Instagram, a Messenger és a WhatsApp felhasználói is problémákról számoltak be. A downdetector.com adatai szerint nem sokkal négy előtt szaporodtak meg a bejelentések. 

Fotó: downdetector.com

A hiba egyelőre Európát, az Egyesült Államokat, Dél-Amerika egyes részeit és Japánt érinti leginkább, de a világ többi részéről is érkeztek már bejelentések.

A probléma valahol Zuckerbergék hatalmas szerverparkjában lehet, mert nem csak a közösségi portál döcög, hanem a cég többi alkalmazása sem működik megfelelően se asztali gépeken, se tableten, de még mobilon sem. A Facebookon képek helyett csak leírásokat lehet látni, de az előnézet beolvasása is néha  kelleténél több időt vesz igénybe. Ez általában akkor szokott jelentkezni, ha az embernek éppen nem elég erős a kapcsolata a betöltésükhöz. 

Legutóbb márciusban volt olyan, hogy a Facebook lement hídba és összes érdekeltsége akadozott – akkor viszonylag sokáig tartott a hiba elhárítása –, legutóbb mi magyarok akkor lehettünk kicsit zabosak, mikor végigsöpört egy nagyobb tiltási hullám a hazai felhasználókon..

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/75524/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?