Blogolj!

A Microsoft sem tudja, hogy mi okozza a Windows 10 frissítés hibáját

Ragnar Volarus

Kezdhetünk aggódni? Még maga a Microsoft is széttárt karokkal áll a legutóbbi kumulatív frissítés óta jelentkező hibák láttán. Szerintük nem a KB4515384 frissítés rontja el a Start menüt és a kereső funkciót.

A szoftveróriás még szeptember 10-én adta ki  a kumulatív frissítést, és nem sokkal utána rögtön csőstül érkeztek a felhasználói panaszok különböző problémákról. Az egyik legáltalánosabb hibajelenség a Start menühöz és a kereső funkcióhoz kapcsolódott. A zavarok sokak szerint a kumulatív frissítés telepítése után jelentkeztek.

A Microsoft érthetően azonnal reagált, és megígérte, hogy a lehető leghamarabb tisztázza és orvosolja a problémát. Csakhogy most olyan üzenetet tett közzé a cég, miszerint a KB4515384 nem felelős a hibákért, és a Microsoft további részleteket kér a hibáról. 

Jelen pillanatban tehát a felhasználók - és a mi nagyobb gond, a Microsoft is - teljesen tanácstalanok, magukra vannak utalva a Start menü és a kereső funkció működésének helyreállításában. Ebben pedig csak az segít, ha teljesen eltávolítják a kumulatív frissítést.

Viszont kezdhetünk nagyon izgulni, mert még ebben a hónapban új kumulatív frissítések várhatók. Amint megérkezik, kiderül mit okoz. Javítja a problémát, vagy csak tovább tetézi a bajt? 

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/83880/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?