Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kulcsfontosságú pert veszített a Facebook

Ragnar Volarus

Nem is nagyon tetszik a közösségi portálnak, hogy az Európai Unió Bírósága kimondta, az egész világon törölnie kell az illegális tartalmakat.

A döntés egy osztrák politikus, Eva Glawischnig-Piesczek beadványára született, aki arra szerette volna rákényszeríteni a közösségi hálózatot, hogy távolítsa el a jó hírét sértő hozzászólásokat. A politikus mindenütt töröltetni akarta a tartalmakat, és a bíróság az ügyben javára döntött. Ítéletében a bíróság megerősítette, hogy a Facebook, a Twitter és a hasonló cégek ugyan nem felelősek a platformjaikra kiposztolt tartalmakért, de ettől még az illegális tartalmakat kötelesek mindenütt eltüntetni.

Az illegális tartalmakat azonban nemzetközileg is korlátozni kell, következik a bíróság friss döntéséből. A Facebook nem ért egyet az ítélettel - ezt megszoktuk, nekik semmi sem tetszik, hiszen általában elítélik őket-, szerintük ez súlyosan sérti a szólásszabadság jogát.

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/84349/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?