Blogolj!

Már tesztelik a Facebook új webes felületét

Ragnar Volarus

A mobilapplikáció csak a kezdet volt, hamarosan az internetes felület is ráncfelvarráson esik át. A változást már az idei áprilisi fejlesztői konferencián beharangozták. A jellegzetes kék színű fejléc megy a levesbe, helyette a jelenleginél sokkal szellősebb és letisztultabb, továbbá a csoportokat az előtérbe helyező kinézetet kapunk. Ennek nyilvános tesztelése a mobilalkalmazáson indult, friss beszámolók alapján pedig a napokban a böngészős verziójának nyilvános próbaüzemét is elindította a cég.

Fotó: Facebook

A Facebook egyelőre csak bétatesztelést tart, csak kevés felhasználó kap esélyt. Igen, esélyt. Mert a Facebook nem erőszakolja rájuk az akaratát, a szerencséseket egy előugró felületen értesíti a portál, hogy lehetősége van kipróbálni a sötét témát is támogató kinézetet.

Egyelőre nem tudni az új felületet mikor kívánja általánosan elérhetővé tenni a Facebook. A beszámolók szerint itt-ott van még mit finomítani rajta, és az is sokat nyom a latba, hogy mit reagálnak rá a limitált férőhelyes nyílt bétába meghívott felhasználók.

Címkék: facebook
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/84870/pics/lead_800x600.jpg
facebook
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?