Blogolj!

A Huawei remekül megvan Amerika nélkül is

Ragnar Volarus

Májusban az Egyesült Államok nemzetbiztonsági okokból feketelistára tette a kínai gyártót, és megakadályozta hozzájutását az amerikai technológiákhoz. Trump elnök pedig az ország szövetségeseit is arra buzdította, hogy léptessenek életben embargót a gyártó ellen.

Ehhez képest úgy tűnik a Huawei él és virul. A Wall Street Journalnak adott interjújában Ren Zhengfei elmondta, hogy a Huawei az Egyesült Államok keltette ellenszélben is képes boldogulni.

A Huawei vezetői azt állítják, hogy a cég teljes 5G hálózati termékportfólióját az amerikai technológiák embergójának ellenére is fel tudják építeni. Ren korábban azt mondta, hogy a Huawei az amerikai korlátozások ellenére is több mint kétmillió 5G alapállomást szeretne értékesíteni.

A cég emellett az okostelefonos gyártásban is az amerikai beszállítók és alkatrészeik helyettesítésén dolgozik. Szükségük is van erre ha nem szeretnének visszaesést, hiszen októberben a Huawei már 200 millió eladott mobilnál tartott. Ezt a számot tavaly is elérték, de akkor csak decemberben. 

Címkék: Huawei
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/85821/pics/lead_800x600.jpg
Huawei
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?