623-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb öt, idős, krónikus beteg hunyt el, vagyis a halálos áldozatok száma immár 26 fő.
Blogolj!

A DIGI nem kér a bunkó ügyfelekből

Ragnar Volarus

Forradalmi, Magyarországon eddig nem látott húzás egy szolgáltatótól. A DIGI márciustól jogosult felmondani annak az ügyfélnek a szerződését, aki vállalhatatlanul beszél az ügyfélszolgálattal.

Igencsak szokatlan - ugyanakkor érthető - tétel kerül be márciustól a DIGI Távközlési Kft. szerződési feltételeibe: a cég március 1-jétől jogosult felmondani azoknak az ügyfeleknek az előfizetését, akik vállalhatatlanul viselkednek az ügyfélszolgálati kapcsolattartás során. Tehát aki mostantól sértegetik, fenyegetik az ügyfélszolgálkat munkatársait - történjen az telefonos vagy személyes ügyintézés során -, azok kereshetnek maguknak másik szolgáltatót.

Ez szó szerint így szerepel márciustól a szerződésben: 

Az Előfizető tudomásul veszi, hogy a közte és a Szolgáltató között létrejött Előfizetői Szerződés alapján igénybe vett szolgáltatás(ok) használata során, különösen az ügyfélszolgálat megkeresésekor, továbbá az előfizetői bejelentések megtétele és panaszbejelentés során köteles tartózkodni a zaklató, közízlést sértő és az emberi méltóságot sértő magatartástól.  

Majd hozzáteszi:

Az Előfizető az Előfizetői Szerződésben foglalt szolgáltatások igénybevétele és a Szolgáltatóval való kapcsolattartás során köteles az adott helyzetben általában elvárható magatartást tanúsítani, köteles tartózkodni a rendeltetésellenes és visszaélésszerű magatartástól, a Szolgáltató munkatársainak emberi méltóságát tiszteletben tartani és a személyhez fűződő jogai megsértésétől tartózkodni.

Azért ezen kiegészítés már kicsit fenyegető. Mert mit is jelent a "szolgáltatás igénybevétele során" is köteles tartózkodni a felsorolt magatartásoktól? Vigyázzunk, mikor otthon szentségelünk az internet-kapcsolat sebessége vagy a kimaradt adás miatt? 

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/89960/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?