Blogolj!

Elstartolt a Telekom 5G szolgáltatása


Április 9-től Zalaegerszeg és Budapest bizonyos részein már használható.

A szolgáltatás induláskor Budapesten a belváros egyes részein, a Telekom Könyves Kálmán körúti székházában és az azzal szomszédos Groupama Arénában, a Puskás Ferenc stadionban, Zalaegerszeg belvárosában, valamint a zalaegerszegi ZalaZone járműipari tesztpályán érhető el. Igénybevételéhez az 5G hálózati lefedettség mellett 5G-képes készülékre és megfelelő mobil-adatcsomagra van szükség.

A Telekom már egy jó ideje készül az 5G bevezetésére, egy fél éve már teszthálózatot is működtet a cég, és a tervek szerint év végére tovább növelik a lefedettséget is.

Az 5G technológia az eddigieknél jóval nagyobb adatátviteli sebességet, alacsony késleltetést, és rengeteg hálózati eszköz csatlakozását teszi lehetővé és számos új lehetőséget nyit majd úgy az ipari felhasználásban, mint az emberek mindennapi életében.  

A szolgáltató az 5G hálózati képességet 6 hónapig biztosítja a korlátlan mobiladatot tartalmazó csomagjaira. Ha az előfizető új 5G készüléket vásárol (jelenleg két 5G-képes készülék található meg, a választék az év végéig bővülni fog), akkor a 10 GB adatmennyiséget tartalmazó lakossági és a 15 GB adatmennyiséget tartalmazó kisüzleti előfizetések díjcsomagjai mellé 3 hónapig érhető el díjmentesen, promóciós jelleggel.

Címkék: 5G, Telekom
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/93091/pics/lead_800x600.jpg
5G,Telekom
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?