Az ötös lottó nyerőszáma
3 (három), 62 (hatvankettő), 71 (hetvenegy), 77 (hetvenhét), 78 (hetvennyolc). Joker: 905876
Blogolj!

Az ÉletMentő lett az év legjobb applikációja

Kálovics Tibor

Az ÉletMentő applikáció nyerte el az Év digitalizációs projektje címet és megkapta a Gyurós Tibor-díjat is. Utóbbi díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerik el.

A díjazott applikáció egy ingyenes egészségügyi alkalmazás, amelynek célja, hogy egyszerűbbé tegyek a bajbajutottak számára segélyhívást. Az app pontos helymeghatározást ad a mentőknek és megjeleníti az előre feltöltött egészségügyi adatokat,valamint tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét és egy elsősegélynyújtó kisokost.

Az app menüje a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos elemekkel bővült az utóbbi időben és a felmerülő kérdések megválaszolását egy chatbot segíti. Az alkalmazást immáron félmillióan használják és első helyen áll az egészségügyi alkalmazások hazai letöltési listáján. Az ÉletMentőt az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone Magyarország Alapítvány közösen fejlesztette ki. 

https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/100618/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?