Az ötös lottó nyerőszáma
3 (három), 62 (hatvankettő), 71 (hetvenegy), 77 (hetvenhét), 78 (hetvennyolc). Joker: 905876
Blogolj!

Fellép a Facebook az oltásellenes hirdetések ellen

Ragnar Volarus

Dr. Gődény és hasonszőrű barátai lassan kezdhetnek keresni másik platformot a hülyeségeik terjesztésére? Mert ugye szerintük a koronavírus nem létezik, így tulajdonképpen nincs is mi ellen beoltani magunkat.

Persze Gődényék még nem az oltás ellen kampányolnak - sajnos nincs mi ellen egyelőre, de szemléletüket nézve ez csak idő kérdése -, de a koronavírus-járvány kapcsán a Facebooknál betelt a pohár, és bejelentették, hogy tiltani fogják azokat a hirdetéseket, melyek az oltások beadása ellen szólítják fel az embereket. A lépés egyértelműen az egyre szaporább oltásellenes csoportok tevékenységét próbálja visszafogni, akik az új koronavírus ellen készülő vakcinát is kérdőjelezik és támadják.

A közösségi óriás blogposztja szerint a cél, hogy a vakcinák által jelentett biztonságról szóló információk eljussanak az emberekhez, míg azoknak a hirdetéseknek ne adjanak tereret, amelyek hamis információkkal áshatják alá az egészségügyi intézkedéseket.

Persze ne azt gondoljuk, hogy a Facebook keménykezű, és minden ilyen oldalt és bejegyzést letilt. Egy nagy túróst! A maguk módján, csupán lábujjhegyen tesznek egy lépést előre. Az oltásellenes csoportok továbbra is működhetnek, az organikus elérésű, nem fizetett posztokat nem törlik, csak hirdetni nem engednek majd ilyen jellegű posztokat. 

Ez is több mint a semmi, de alapvetően ez csak egy újabb puhapöcsű döntés a Facebooktól. Tehát Gődényék maradnak.

Címkék: koronavírus
https://tech.blogstar.hu/./pages/tech/contents/blog/101334/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?