Ipari kémet fogtak a Teslánál

Ipari kémet fogtak a Teslánál

2018.06.20. | Tündi

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is …

Tovább
Megtisztítható az óceán?

Megtisztítható az óceán?

Tovább
A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

Tovább
Ragnar Volarus
2018.06.12.
Amerika végül a megállapodott a kínai gyártóval a tiltások feloldásáról, de ugyanakkor a Fehér Ház kereskedelmi főtanácsadója ultimátumot is adott a ZTE-nek, arra figyelmeztetve az óriást, hogy egyetlen húzása maradt, és eltörlik őket a föld színéről.
Címkék: botrány, mobil, ZTE
Ragnar Volarus
2018.06.08.
Úgy tűnik a csintalan kis Zuckerberg és cége még nagyobb huncutságokat követett el, mint amit eddig már tudtunk. A New York Times nemrég előállt egy jelentéssel, amely felfedte, hogy a Facebook adatmegosztásról szóló megállapodásokat kötött, és több mint 60 cég irányába osztja szét a felhasználók adatait már 2007 óta.
Címkék: botrány, facebook, Huawei
2018.06.08.
Többek között olyan nevek álltak be a Facebook mögé, mint az ABC, a CNN vagy Fox News, de más média szervezet is beszállt a buliba, hogy közösen indítson több híradót is közösségi oldal Watch nevű videoszolgáltatásán keresztül.
Ragnar Volarus
2018.06.07.
Végre, már éppen ideje volt. Merthogy jelenleg a külföldi hívások díja országonként igen eltérő, lehet öt eurócent, vagy akár nyolcvan is. Nem mindegy!
Címkék: telefon
Ragnar Volarus
2018.06.06.
Ugyan az áprilisi nagy frissítés újabb lökést adott az operációs rendszer terjedésének, de még mindig a Windows 7 a legelterjedtebb.
Címkék: Microsoft, Windows
Dorogi László
2018.06.06.
A Continental szerint sem a Whatsapp, sem a Snapchat nem felel meg a május végétől hatályos európai adatvédelmi rendeletnek, ezért 36 ezer alkalmazott céges telefonjáról tiltotta le az alkalmazásokat.
Címkék: GDPR, Snapchat
Dorogi László
2018.06.04.
Legalább 60 különböző hardvergyártó jutott hozzá egy raklap felhasználói adathoz a Facebook segítségével. Olyan cégek is kaptak adatokat, mint az Apple, a Samsung, vagy a Microsoft.
2018.06.02.
Peter Thiel, a „megosztó zseni” az utóbbi hónapokban arról beszélt, áldozata lett a liberális techszektornak, és épp az egyre frusztráltabb viszony miatt költözik el a Szilícium-völgyből.
Ragnar Volarus
2018.05.30.
Bizonyára mindenki temérdek e-mailt kapott az elmúlt hetekben különböző oldalaktól, hogy fogadjuk el az új adatvédelmi szabályzatot, jobb esetben csak olvassuk át.
Dorogi László
2018.05.29.
A ROSA névre hallgató idegsebészeti robot az emberi hiba kizárásával dolgozik, segítségével a 10-12 órás műtétek ideje 3 órára redukálódik.
Címkék: robot

Ezeket a cikkeket olvastad már?