Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Ragnar Volarus
2019.09.15.
A Google végül nagy nehezen beleegyezett, hogy közel egymilliárd eurós büntetést fizet a francia hatóságoknak, ezzel pedig lezárulhat a cég ellen több éve folyó adócsalási vizsgálat.
Címkék: google
Ragnar Volarus
2019.09.15.
A HWSW értesült arról, hogy a Telenor Magyarország bizony könyékig benne lehet abban, hogy a DIGI-t végül nem vette nyilvántartásba a NMHH az ősszel induló frekvenciaértékesítési eljárásánál.
Dorogi László
2019.09.08.
Minden bizonnyal újabb telefonos csalási hullám érte el Magyarországot szombat éjjel, vasárnap reggel.
Címkék: telefon
2019.09.07.
Újabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigaretta - közölték pénteken Indianában és Minnesotában az egészségügyi hatóságok.
Címkék: e-cigi, hírek
Ragnar Volarus
2019.09.05.
Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy a javítócsomag okozza az igazi hibákat.
Ragnar Volarus
2019.09.04.
A Firefox 69 rengeteg újdonsága között van a trackerek automatikus letiltása, a kívülről irányított kriptovaluta-bányászatot nehezítő beállítások és az automatikus induló videók is letilthatóvá váltak.
Címkék: firefox
Dorogi László
2019.09.03.
Illetve pontosítsunk: a közösségi oldalnál azon dolgoznak, hogy a felhasználók posztjainál ne jelenjen meg, hányan nyomtak reakciógombot az adott bejegyzésre.
Címkék: facebook, Instagram
Ragnar Volarus
2019.09.01.
A Windows 10-et a kezdetek óta aggályosnak tartják adatvédelmi elvei miatt. Korábban egy holland adatvédelmi ügynökség figyelmeztetett az operációs rendszer adatgyűjtési praktikái miatt. Most pedig vizsgálat indul.
Címkék: Microsoft, Windows
2019.09.01.
A Kaliforniai Műszaki Egyetem (Caltech) közlése szerint felfedeztek egy óriási tömegű exobolygót, amely háromszor nagyobb, mint a Jupiter, a Naprendszer legnagyobb planétája.
2019.08.31.
Súlyos biztonsági problémát találtak a Google szakértői az iPhone-oknál. A probléma ugyan nem új keletű, hiszen még februárban jelentették az Apple-nek, azonban az esetről csak most számoltak be nyilvánosan.
Címkék: google, hekker, iPhone, mobil

Ezeket a cikkeket olvastad már?