Blogolj!
Európai űrközpontot épít a NATO

Európai űrközpontot épít a NATO

2020.10.22. | Tündi

A NATO új, védelmi és kommunikációs feladatokat szolgáló űrközpontot épít ki Németországban azzal a céllal, hogy ellensúlyozza Kína és Oroszország világűrbe telepített, biztonsági és gazdasági fenyegetést is magában foglaló műholdas rendszereit.

Tovább
Elindult a magyar Facebook Társkereső

Elindult a magyar Facebook Társkereső

Tovább
Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Tovább
2020.10.02.
Mindenképp érdemes lesz majd októberben az eget kémlelnünk, ugyanis nyakunkon az ősz első számú csillagászati eseménye a Mars oppozíciója. Az esemény részeként a vörös bolygó október 6-án lesz a legközelebb a Földhöz, mintegy 62 millió kilométer távolságra.
2020.10.02.
Azt mondani sem kell, hogy a világ már most is és egyre jobban a digitalizáció felé halad, ami azt vonja maga után, hogy a kézírás is lassan feledésbe merül. Viszont erre különösen érdemes odafigyelni a memóriafejlesztés és a tanulás szempontjából.
Ragnar Volarus
2020.09.29.
Kibertámadás érte az Egyesült Államok több mint 400 kórházának számítógépes rendszerét - jelentette helyi idő szerint hétfőn este az NBC televízió.
Dorogi László
2020.09.28.
Amerikai és kínai kutatóknak elsőként sikerült úgy nevezett extragalaktikus, azaz Tejútrendszeren kívüli bolygóra utaló bizonyítékokat találni.
Kálovics Tibor
2020.09.25.
Az ÉletMentő applikáció nyerte el az Év digitalizációs projektje címet és megkapta a Gyurós Tibor-díjat is. Utóbbi díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerik el.
Kálovics Tibor
2020.09.24.
Riasztást adott ki a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet ugyanis kiderítették, hogy az úgynevezett motet malware-fertőzéssel kapcsolatban folytatott vizsgálatuk alapján több egészségügyi intézmény infrastruktúrája is veszélyben van. 
Ragnar Volarus
2020.09.23.
Az amerikai és a világ egyéb országainak választásait befolyásolni szándékozó, Kínához köthető oldalak hálózatát távolította el a Facebook - tudatta helyi idő szerint kedden a közösségi oldalt működtető vállalat.
Kálovics Tibor
2020.09.17.
A Sony magyar idő szerint este egy online esemény keretében bejelentette a legújabb PlayStation-konzol árát illetve megjelenésének dátumát.
Címkék: Játékkonzol
2020.09.16.
A kormány által fejlesztett mobilapplikációk, például a VírusRadar alkalmazás használata a koronavírus-járvány második hullámában életeket menthet - mondta az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Ragnar Volarus
2020.09.15.
A csalók a lehető legváltozatosabb módon próbálják kicsalni bizalmas adatainkat. Most éppen az Auchan nevét felhasználva.
Címkék: adathalász, csalás

Ezeket a cikkeket olvastad már?