Blogolj!
Európai űrközpontot épít a NATO

Európai űrközpontot épít a NATO

2020.10.22. | Tündi

A NATO új, védelmi és kommunikációs feladatokat szolgáló űrközpontot épít ki Németországban azzal a céllal, hogy ellensúlyozza Kína és Oroszország világűrbe telepített, biztonsági és gazdasági fenyegetést is magában foglaló műholdas rendszereit.

Tovább
Elindult a magyar Facebook Társkereső

Elindult a magyar Facebook Társkereső

Tovább
Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Tovább
Ragnar Volarus
2020.09.14.
Kínai, iráni és orosz hacker-csoportokról számolt be a Microsoft, melyek a kampányhoz köthető személyek fiókjaira pályáznak.
Ragnar Volarus
2020.09.13.
Nincs új a nap alatt. Miután a Facebook évek alatt egy használhatatlan portál lett - és az új dizájnnak köszönhetően csak még rosszabb lesz -, most újból egyetemekre és főiskolákra specializált különleges szekciót indít a meglévő közösségi hálózattól némiképpen szeparált módon. Tehát ahogy hajdanán indult. 
Dorogi László
2020.09.11.
Komoly fába vágta a fejszéjét az Apple, amely a nem túl távoli jövőben szeretne piacra dobni egy olyan operációs rendszert, amelybe az Almás telefonokból már ismert arcazonosításra szolgáló Face ID-t is belefabrikálják.
Ragnar Volarus
2020.09.09.
Vasárnap óta folyamatosan terjed a rövid videók megosztására kitalált TikTok közösségi hálózaton egy öngyilkosságot mutató videó.
Címkék: TikTok
2020.09.08.
Magyarország élni kíván a mesterséges intelligencia adta lehetőségekkel, a technológiai változások nyertese kíván lenni - jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter kedden a Debreceni Egyetemen (DE), ahol bemutatta az ország Mesterséges Intelligencia (MI) Stratégiáját.
Kálovics Tibor
2020.09.07.
Az ESET kutatói olyan, korábban nem ismert rosszindulatú trójai szoftvercsaládot fedeztek fel, amely kártékony torreteken keresztül fosztja meg kriptovalutáitól a tulajdonosait.
Címkék: vírus
Kálovics Tibor
2020.09.06.
Sikeresen landolt Kína újrahasznosítható kísérleti űrhajója a Földre.
Címkék: űrkutatás
Ragnar Volarus
2020.09.04.
A Digi és az OTP ügyfelei mellett most az MKB Bank kuncsaftjai sincsenek biztonságban. Nagyon rafináltak az adathalászok.
Ragnar Volarus
2020.09.04.
Korlátozza a Facebook a Messengerben, hogy hány személynek és csoportnak továbbíthatunk egyszerre üzenetet, ezzel próbálva gátat szabni az álhírek terjedésének.
Ragnar Volarus
2020.09.04.
Elsőként a Lumiére-testvérek A vonat érkezése című 1896-ban rögzített alkotása volt az, amelyet feljavított a mesterséges intelligencia.

Ezeket a cikkeket olvastad már?