Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Pintér M. Lajos
2019.08.31.
Obszcén és sértő posztokat toltak a techguru nevében.
Dorogi László
2019.08.24.
Az elektromos cigaretták azért tehettek szert néhány évvel ezelőtt igen nagy népszerűségre, mert sokan a mai napig úgy tartják, hogy jóval kevésbé káros, mint az "igazi" cigi. Nos, ez nem teljesen van így.
Ragnar Volarus
2019.08.23.
Áll a bál az 5G-s hálózatok kiépítése körül, hiszen a rádiófrekvenciás sugárzása miatt káros lehet az egészségre. De más miatt is aggódhatnak a mobiltulajdonosok. Főleg a Samsung és Apple tulajok.
2019.08.22.
Fedélzetén a Fedor (oroszosan: Fjodor) ember alakú robottal startolt el Bajkonurból csütörtökön a Szojuz MSZ-14-es orosz űrhajó.
Ragnar Volarus
2019.08.21.
Felhasználók perelik a világ legnagyobb közösségi szolgáltatását egy 2018-as adatlopási incidens miatt, mivel a Facebook elmulasztotta figyelmeztetni őket, hogy kockázatos használni az egyszeri bejelentkezési funkciót. 29 millió fiókot érint a tavalyi adatlopási ügy.
Dorogi László
2019.08.17.
Bezárja egy éve elindított csoportos csetszolgáltatását a Facebook, amivel csoportokon belül úgy is cseveghettünk emberekkel, hogy azok nem voltak az ismerőseink.
Címkék: facebook, Messenger
Ragnar Volarus
2019.08.16.
Régebben nem múlt el hónap adatvédelmi botrány nélkül. Azóta annyiban változott a helyzet, hogy minden napra jut egy.
Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket – állítja közleményében a közösségi oldal.
Dorogi László
2019.08.14.
Lerágott csont, de nem árt elismételnünk újra és újra: egyáltalán nem mindegy, hogy kinek és mit írunk le, vagy mondunk el a Facebookon/a Messengeren keresztül, mert könnyedén illetéktelen kezekbe kerülhetnek a személyes információk.
Címkék: facebook, Messenger
Pintér M. Lajos
2019.08.12.
Az igazságügyi miniszter szerint a multicégek túlhatalma nagy kihívás az Európai Unióban, ideje, hogy gátat szabjunk ennek. Külön kormányzati munkacsoport alakít ki szabályzást.

Ezeket a cikkeket olvastad már?