Ipari kémet fogtak a Teslánál

Ipari kémet fogtak a Teslánál

2018.06.20. | Tündi

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is …

Tovább
Megtisztítható az óceán?

Megtisztítható az óceán?

Tovább
A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

Tovább
Dorogi László
2018.05.29.
A ROSA névre hallgató idegsebészeti robot az emberi hiba kizárásával dolgozik, segítségével a 10-12 órás műtétek ideje 3 órára redukálódik.
Címkék: robot
Ragnar Volarus
2018.05.26.
Mindenkivel előfordult már, hogy a munka kellős közepén lefagyott a számítógépünk, notebookunk. Íme néhány ötlet, ami segíthet a megoldásban.
Címkék: Windows
2018.05.26.
Az Apple-nél tudták, hogy az iPhone 6 és 6 Plus modellek baromi könnyen elhajlanak, mégis kereskedelmi forgalomba bocsátották a terméket.
Ragnar Volarus
2018.05.23.
Komoly dilemma, hogy mikor vegyünk a gyereknek telefont. Pláne okoskészüléket, esetleg interneteléréssel. A döntést könnyítheti meg a Google Family Link, amely végre Magyarországra is megérkezett, és egyfajta szülői felügyeletet biztosít.
Dorogi László
2018.05.21.
Ehhez előbb egy kommunikációs műholdat kellett kilőniük az űrbe, ami majd hídként szolgál a holdjáró és a földi űrállomás között.
Címkék: űrkutatás
Ragnar Volarus
2018.05.19.
A már amúgy is komoly bajban lévő német gyártónak hatvanezer Porsche városi terepjárót kell visszahívnia károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
Címkék: botrány, Volkswagen
Dorogi László
2018.05.18.
Szerda óta járják Magyarországot a Google autói, hogy felfrissítsék és kibővítsék a Google-térkép szolgáltatás Street View funkcióját.
Címkék: google
Elfogadta az Európai Parlament (EP) meghívását Mark Zuckerberg, aki hamarosan találkozni is fog az EP több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körüli botrányra, valamint a platform tevékenységének fekete pontjaira.
2018.05.16.
Laptop Mag minden évben összeállítja a laptopgyártók éves rangsorát, ami idén sem maradt el. A különféle vállalatok gépei öt kategóriában csaptak össze. 
Címkék: Apple, laptop, Lenovo, lista
Ragnar Volarus
2018.05.15.
Ismerős az érzés, mikor belefeledkezünk a videók nézegetésébe és hirtelen azt vesszük észre, már több mint egy órája szörfölünk a YouTubeon? Van megoldás.
Címkék: internet, Youtube

Ezeket a cikkeket olvastad már?