Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Dorogi László
2019.08.04.
Új zsarolóvírus-családot fedeztek fel informatikusok, amely a telefonunk névjegyzékben szereplő embereknek küld rosszindulatú linkeket SMS-ben.
Dorogi László
2019.08.04.
A Verge információi szerint hamarosan megváltozik az Instagram és a WhatsApp neve. No, nem kell fejjel rohannunk a falnak a változások miatt, nem több ez az átnevezősdi egy zuckerbergi péniszméregetésnél.
Ragnar Volarus
2019.08.01.
A csalók okostelefont ígérnek, a játékban való részvételhez azonban adatok garmadát kérik be. Ne ugorjunk be!
Ragnar Volarus
2019.07.28.
Ma már kis túlzással az operációs rendszer pasziánsz alkalmazása is adatokat küld rólunk, ezért érdemes észnél lenni. Mert most kiderült, hogy az Edge böngésző egyik biztonsági szolgáltatása küld adatokat a Microsoftnak.
Ragnar Volarus
2019.07.27.
Totál bukta, de a Google és az Alexa után az Apple-ről is kiderült, hogy a hangasszisztense által rögzített beszélgetésekbe utólag alvállalkozókkal belehallgattat.
Címkék: Apple Watch
Történetének eddigi legnagyobb bírságát, ötmilliárd dollár (1462,5 milliárd forint) pénzbüntetést kell megfizetnie és felül kell vizsgálnia a felhasználók személyiségi jogaival kapcsolatos szabályozását a Facebook közösségi oldalnak.
Dorogi László
2019.07.18.
Ha a teszt sikeresen zajlik, a jövőben nem fogjuk látni, hogy ki hány lájkot kapott a megosztott tartalmakra.
Címkék: Instagram
2019.07.18.
Az emberi agy és a számítógép közötti érintkezési felületet, vagyis interfészt fejlesztő startupjának eddigi munkáját mutatta be a napokban Elon Musk San Franciscóban.
Ragnar Volarus
2019.07.13.
A The Wall Street Journal, a The New York Times és a The Washington Post egybehangzó értesülései szerint a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC)
ötmilliárd dolláros büntetést szabott ki a Facebookra adatkezelési hiányosságok és a titoktartási kötelezettség megsértése miatt.
Ragnar Volarus
2019.07.12.
A rosszul fejlesztett, nem biztonságos oldalakat törik fel a támadók, de persze a felhasználók fáznak rá erre is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?