Ipari kémet fogtak a Teslánál

Ipari kémet fogtak a Teslánál

2018.06.20. | Tündi

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is …

Tovább
Megtisztítható az óceán?

Megtisztítható az óceán?

Tovább
A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

Tovább
Ragnar Volarus
2018.05.12.
A VW-nek biztonságiöv-hiba miatt 220 ezer új Polo-t, valamint 191 ezer darab spanyol Seat-ot kell visszahívnia.
Dorogi László
2018.05.10.
Bár a zalaegerszegi futballklub NB II-es jövője is óriási veszélyben forog, ez kevéssé érdekli az Egyesült Államok elnökét. Ugyanakkor, néhány kontinenssel arrébb sem fenékig tejfel az élet, amiben vastagon benne van Donald Trump keze.
Címkék: mobil
Ragnar Volarus
2018.05.09.
A nagy hal mindig megeszi a kis halat. Most is így történt. A Vodafone felvásárolja a Liberty Global több leányvállalatát.
Dorogi László
2018.05.06.
A szemfülesek rávághatnák, hogy természetesen nugátkrém és karamell, de most nem a népszerű csokoládéra gondolunk, hanem arra a vörös bolygóra, amelynek titkát oly régóta próbáljuk megfejteni.
Címkék: NASA, űrkutatás
2018.05.05.
Lassan már nem telik el úgy hét, hogy ne derülne fény valami mocskos Facebook-titokra. A legújabb közfelháborodást okozó ügy, hogy kiderült a Facebook arra feljogosított alkalmazottai simán bejelentkezhetnek a fiókunkba, mindezt jelszó, vagy bármiféle értesítés nélkül.
Chopi
2018.05.05.
A kölyökkutyák szeparációs szorongásának enyhítésére találták fel azt a mobillal összeköthető műanyag interaktív okoscsontot, amely bár nem pótolja a gazdi törődését, de annyira megdolgoztatja a blökit, hogy az még unatkozni is elfelejt.
Ragnar Volarus
2018.05.03.
Nem kell teljes átalakításra gondolni, csupán kisebb ráncfelvarrás történik, az élesebb szögeket csapják le helyes kis gömbölyded formákra.
Címkék: Chrome, google
Ragnar Volarus
2018.05.03.
Totális baromság? A K-Swiss cég gyártja majd azt a cipőt, amihez az Immortals esport-csapat a nevét is adja, mint egykor Michael Jordan a Nike legendássá vált Air Jordan lábbelikhez.
Címkék: e-sport
2018.05.02.
Az elmúlt évek alatt számtalan fejlesztésen esett át a Facebook Messenger, aminek "köszönhetően" szép lassan az emberek kedvenc csevegőprogramjából egy túlzsúfolt, és kevésbé szerethető alkalmazás lett. 
Dorogi László
2018.05.02.
Jelenleg is tart a Facebook kétnapos fejlesztői konferenciája, ezért nagy szívás szerda délelőtt - egyelőre nem tudni még meddig - Facebook-oldal kezelőnek lenni. Megszűnt ugyanis a posztoló ablak.
Címkék: facebook

Ezeket a cikkeket olvastad már?