Blogolj!
Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

2020.05.26. | Tündi

Dübörög az űrverseny: a SpaceX hamarosan embereket küld az űrbe, Kína pedig a Marson vetné meg a lábát.

Tovább
Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Tovább
Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Tovább
2020.03.21.
Amikor már azt hinnénk, hogy van olyan terület, amire még nem volt hatással a világban tomboló koronavírus-járvány, akkor kiderül, hogy a következő Holdra szállás is csúszik miatta.
2020.03.18.
A Facebookon jelentette be Mark Zuckerberg, hogy cége egy olyan alapot hoz létre, melyből a koronavírus miatt bajba jutott cégeket kívánják segíteni.
2020.03.17.
Jelentősen megnögvekedett hazánkban az internet forgalma az elmúlt napokban. Ennek oka többek között a gyerekek otthoni tanulása, illetve az, hogy sokan maradtak otthon és többet használják a világhálót, mint általában. Érdemes egy pár dolgot megfogadni, különben a túlzott használat az internet lassulásához is vezethet.
2020.03.17.
Természetesen ez az intézkedés is a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet következtében lépett életbe Belgiumban, ahol ennek köszönhetőn az idősotthonok lakói a látogatási tilalom ellenére is tudják tartani a kapcsolatot a szeretteikkel, csak éppen robotok segítségével.
Ragnar Volarus
2020.03.17.
Egyre többen dolgoznak otthonról, a fiatalok és gyerekek esetében a távoktatás lett megoldás. De mivel így pláne mindenki az interneten lóg - akkor is ha nem dolgozik vagy tanul -, így az internet sebessége is megsínyli az új helyzetet.
Ragnar Volarus
2020.03.15.
A Telekom után most a Telenor is bejelentette, hogy a #maradjotthon kampány keretében extra mobilnetet kínálnak ügyfeleiknek.
2020.03.14.
Tim Cook vezérigazgató péntek éjjeli bejelentése szerint március 27-ig a Kínán kívüli összes boltjukat bezárják. Az intézkedésre természetesen azért került sor, hogy ezzel is csökkentség a koronavírus terjedését.
Címkék: Apple, koronavírus
2020.03.14.
A 65 éves Bill Gates még 1975-ben alapította meg a Microsoftot, azóta több posztot is betöltött a cégnél most azonban végleg elhagyja.
Ragnar Volarus
2020.03.14.
Rendkívül biztonsági javítást adott ki a Microsoft az operációs rendszerhez egy súlyos sebezhetőség megszüntetésére.
Címkék: Microsoft, Windows
Dorogi László
2020.03.13.
A dél-európai országban a koronavírus-járvány terjedése miatt bezárták az iskolákat. Ez meglátszik a távközlési szolgáltatók adatforgalmának megugrásából is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?