Ipari kémet fogtak a Teslánál

Ipari kémet fogtak a Teslánál

2018.06.20. | Tündi

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is …

Tovább
Megtisztítható az óceán?

Megtisztítható az óceán?

Tovább
A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

A Facebook lenne a 21. század legveszélyesebb vallása?

Tovább
Dorogi László
2018.05.02.
Jelenleg is tart a Facebook kétnapos fejlesztői konferenciája, ezért nagy szívás szerda délelőtt - egyelőre nem tudni még meddig - Facebook-oldal kezelőnek lenni. Megszűnt ugyanis a posztoló ablak.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2018.05.02.
Bár Mark Zuckerberg továbbra is kitartana az ingyenes modell mellett, legutóbb már nem tartotta ördögtől való gondolatnak a reklámmentességet kínáló opciót. 
Ragnar Volarus
2018.04.27.
A Marvel filmek egyik legnépszerűbb figurája a milliomos Tony Stark, az Acélember. Elon Musk pedig kezd nagyon vele sok hasonlóságot mutatni, már ami az őrült ötleteket illeti.
Címkék: Elon Musk, SpaceX, Tesla
2018.04.24.
A hirdetések már eddig is elég zavaróak voltak a közösségi oldalon, hamarosan pedig még jobban az idegeinkre fognak menni. 
Címkék: facebook, hirdetés, net
Dorogi László
2018.04.23.
A Sharp is gyártósorára helyezte a televíziók legújabb generációjának számító 8K-s készülékét. Április végén már mi is beszerezhetjük Európában a bazinagy tévét, persze csak ha van felesleges két és fél millió forintunk.
Címkék: Sharp, televízió
Chopi
2018.04.23.
Nyafog, nyikorog, de működik a Facebook visszaszoktató rendszere. Egy szakember vette a fáradságot, az időt és az energiát, kipróbálta és árgus szemmel figyelte, mi történik, hogyan küzd a rendszer a felhasználó figyelméért.
2018.04.21.
A Netflix egy igazán praktikus funkcióval jelentkezik a sorozat- és filmőrültek számára: az újítás az iOS-es alkalmazásánál már elérhető, és az androidosra is hamarosan megérkezik. 
Címkék: mobil, net, Netflix, telefon
A postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő - mindenki iPhone-nal akar chatelni, messengerezni, telefonálni, fotózni és még ki tudja mit csinálni.
Címkék: Apple, iPhone, mobil, telefon
Chopi
2018.04.17.
Újabb csalás: A hétvégén rengeteg magyar számot hívtak ugandai, burundi, közép-afrikai és egyéb külföldi számokról. Vissza ne hívjuk egyiket sem!
Tóth Marcell
2018.04.16.
Egyre többen azt mondják a botrányok után, hogy távoznia kellene. Úgy tűnik azonban, hogy Mark Zuckerberg nem hallgat a szép szóra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?