Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Hiba volt a zuckerbergi mátrixban: tömeges tiltott le a nagy kék testvér magyar lapokat, szombatra kiderült, hogy az egész tévedés volt.
Ragnar Volarus
2019.06.19.
A Reuters értesülései szerint az Intel és a Qualcomm a háttérben nyomást gyakorolnak az amerikai kormányra annak érdekében, hogy enyhítse a kínai óriás elleni tiltó intézkedéseket. Mert a büntetés hatására a Huawei amerikai lapkabeszállítói is komoly bevételtől esnek el. 
Címkék: Huawei
Egyelőre nem tudni, hogy miért, de tömeges profilpusztításba kezdett a Facebook Magyarországon hétfőn kora délután. A közösségi portál egyelőre nem reagált a történtekre, a tiltások, törlések és felfüggesztések okai még 24 óra elteltével sem tisztázódtak.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2019.06.16.
Sok panasz érkezett a napokban a Firefoxot felhasználóitól, hogy a böngésző 67.0.2-es kiadására való frissítés után eltűntek a mentett jelszavak a böngészőből. Az AVG és az Avast vírusirtók lehetnek a baj okozói.
Címkék: firefox, mozilla
Dorogi László
2019.06.08.
Amit eddig csak sejtettek, most bebizonyították a kutatók: így nyelik el a fekete lyukak az anyagot.
Címkék: űrkutatás
Ragnar Volarus
2019.06.08.
Amerikai exporttilalom, elforduló beszállítók, és most még a Facebook is rúg egyet a döglött oroszlánba.
Címkék: facebook, Huawei
Dorogi László
2019.06.05.
Többek között a Facebook és a Google ellen is vizsgálatot indít az amerikai kongresszus, ugyanis szerintük túl nagy hatalom összpontosul a kezükben.
Ragnar Volarus
2019.06.04.
Ugyan teljesen feleslegesen, de elsöprő többséggel szavazták meg a Facebook részvényesei éves találkozójukon Mark Zuckerberg elmozdítását és a cég részvényesi struktúrájának átalakítását.
Dorogi László
2019.05.29.
Donald Trump nagyon szeretné ismét a Holdon látni honfitársait, ezért régen látott nemzeti összefogásnak lehetünk szemtanúi. A NASA eltökélt, 2024-ben már az első nő is Holdra szállhat.
Ragnar Volarus
2019.05.27.
Elképesztően kedvező és egyszerű mobiltarifával lépett piacra a mai napon a DIGI Mobil. A szolgáltató az év végéig lényegében nem kér pénzt a szolgáltatásért, az ügyfeleknek csak az SMS-ekért és a hálózaton kívüli percekért kell fizetniük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?