Blogolj!
Európai űrközpontot épít a NATO

Európai űrközpontot épít a NATO

2020.10.22. | Tündi

A NATO új, védelmi és kommunikációs feladatokat szolgáló űrközpontot épít ki Németországban azzal a céllal, hogy ellensúlyozza Kína és Oroszország világűrbe telepített, biztonsági és gazdasági fenyegetést is magában foglaló műholdas rendszereit.

Tovább
Elindult a magyar Facebook Társkereső

Elindult a magyar Facebook Társkereső

Tovább
Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Tovább
Ragnar Volarus
2020.06.28.
Az E.On elektronikus számlaértesítőihez hasonló, valamint adóvisszatérítésről szóló e-maileket küldenek csalók – figyelmeztetett a cég.
Címkék: adathalász
2020.06.27.
Washington arra kérte a Facebookot, a Twittert és más információtechnológiai vállalatokat: segítsenek megfékezni a George Floyd halála miatt elharapózott erőszak terjedését az Egyesült Államokban.
Dorogi László
2020.06.24.
Húsz év után leállítják a kétkerekű Segway robogók gyártását, miután a kutya sem veszi őket.
Ragnar Volarus
2020.06.19.
A május végi kiadása óta temérdek hibája kiderült a Windows 10 May 2020 Update-nek, a kevés látványos fejlesztése mellett csak a hibáiról szóló beszámolók érkeztek szakadatlan.
Ragnar Volarus
2020.06.19.
Egy meg nem nevezett ország részéről kifinomult kibertámadás érte Ausztráliát az elmúlt hónapokban, és a támadások intenzitása az elmúlt időszakban fokozódott, jelentette be pénteken Canberrában Scott Morrison ausztrál kormányfő.
Címkék: kibertámadás
2020.06.15.
Először haladt el a Naphoz közel, mintegy 77 millió kilométeres távolságban hétfőn a Solar Orbiter (SolO) európai űrszonda.
Dorogi László
2020.06.14.
A személyes adataink nem lesznek sokkal nagyobb biztonságban, de azért sokakat megnyugtathat a Facebook újítása.
Címkék: facebook, Messenger
2020.06.13.
A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának négyfős csapata nyomta le a Denbar Robotics nevű csapatot, ami volt lényegében a NASA űrhajós csapata.
Címkék: robot
Ragnar Volarus
2020.06.12.
Az Environmental Protection Agency(EPA) kérte meg a két vállalatot, hogy szedjék le azokat a gyógyszereket, amelyek állítólag legyőzik a vírust, vagy segítenek megelőzni, hogy elkapjuk.
Címkék: koronavírus
2020.06.12.
Sok kiránduló tapossa le gyalogosan vagy autójával a mezőgazdasági haszonnövényeket azért, hogy egy-egy szép pipacs- vagy búzavirágmezőt lefotózzon. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kéri a lakosságot: figyeljenek arra, hogy ne okozzanak kárt a szántóföldeken, veteményesekben, illetve a védett növényekre, állatfajokra is vigyázzanak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?