Blogolj!
Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

2020.05.26. | Tündi

Dübörög az űrverseny: a SpaceX hamarosan embereket küld az űrbe, Kína pedig a Marson vetné meg a lábát.

Tovább
Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Tovább
Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Tovább
2020.03.12.
Lassan már tényleg nem tudnunk olyan dolgot mondani, amire ne lenne hatással a koronavírus, most éppen a Viber rukkolt elő azzal, hogy a járvány miatt változásokat eszközöltek a alkalmazásban.
Dorogi László
2020.03.10.
Aligha képzelhető el, hogy megnyerik a pert, mert ennyi pénze még Zuckerbergéknek sincs, ráadásul nem is tűnik reálisnak a követelés.
2020.03.09.
A hétvégén két katolikus oldal is a Facebook „közösségi alapelveinek” áldozatául esett. A Katolikus Válasz blog és a karizmatikus.hu linkjei nem oszthatóak az oldalon.
2020.03.06.
A jövő nemzedéke a jövő technológiáját sajátíthatja el a digitális élményközpontokban - mondta Greinstetter Balázs, a Pénzügyminisztérium gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára pénteken Debrecenben, a DigiTér digitális élményközpont átadási ünnepségén.
2020.03.05.
Valószínűleg mindenki megtapasztalta, hogy rengereg hír kering a közösségi médiában a koronavírusról. Sokszor nehéz megkülönbözetni az álhíreket a valóságtól. Egy-egy hamis reklám vagy rossz tanács, akár végzetes is lehet, ezért a Facebook ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít a WHO számára.
Ragnar Volarus
2020.03.04.
A kihajtható, kétképernyős eszközök szépen lassan a boltok polcaira kerülnek, és a készülékekre a Windows 10X operációs rendszer kerül. Amely jelentősen más az asztali verziónál, és sokan szívesen látnák a 10X új és vonzó funkcióit a hagyományos Windows 10-ben.
Címkék: Microsoft, Windows
2020.03.02.
Négy év után most először újított a Google Fordító, ezúttal 5 új nyelv került fel a listájára.
Ragnar Volarus
2020.03.01.
Valakinek megjött az esze a Facebooknál, és a gyors üzenetváltásra kitalált Messenger mostantól nem kínál játékokat és egyéb felelsleges funkciókat, hanem csak az üzenetküldésre koncentrál.
2020.02.29.
Megelőzzük többek között Németországot, Kanadát és Nagy-Britanniát.
Címkék: internet
Dorogi László
2020.02.27.
Egy, vágnánk rá szemrebbenés nélkül, csakhogy ebben az esetben nagyot tévednénk. Kutatók egy csoportja különös felfedezést tett néhány nappal ezelőtt, amely alaposan felbolygatta a tudományos világot.
Címkék: csillagászat

Ezeket a cikkeket olvastad már?