Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Ragnar Volarus
2019.05.19.
Nem kis feltűnést keltett, hogy a Microsoft javításokat adott a Windows XP és Windows Server 2003 rendszerekhez. Egészen komoly fenyegetésről lehet szó, hiszen ezen rendszerek támogatását már évekkel ezelőtt beszüntette a gyártó.
Ragnar Volarus
2019.05.17.
A Password Checkup azt ellenőrzi, hogy ellopták-e a weboldalakon használt bejelentkezési adatainkat. Ez manapság nem ritkán előfordulhat.
Címkék: Chrome
És ezt nem mi mondjuk, hanem a Facebook társalapítója, Chris Hughes.
Ragnar Volarus
2019.05.09.
Besegít a Microsoft a fejlesztésben, ezzel pedig javulhat a Google böngészőjének memóriahasználata. Mit is mondhatnánk? Ráfér!
Címkék: Chrome
Dorogi László
2019.05.07.
Kedden kora délután újra megáltt az világ forogni: részlegesen ismét leállt a Facebook. Nem lehetett bejelentkezni, tönkrement a hírfolyam és egyéb nyalánkságok. Nem valószínű, hogy ez volt az utolsó leállás.
Ragnar Volarus
2019.05.07.
A pasziánsz olyan illusztris társaságba került mint a Tetris, a Doom, a Pac-Man, a Donkey Kong, a Sonic the Hedgehog, a Tomb Raider vagy a World of Warcraft.
2019.05.06.
A hazai drónfotózás egyik legismertebb alakja Sir Drone A Lot, aki bár álnéven mutatja be közösségi oldalain a képeit, és még a saját fotókiállításán is inkognitóban volt jelen, mégis rövid idő alatt ennek az új műfajnak az ikonikus alakjává válta. A Blogstarnak többek között arról mesélt, hogyan választ témát, mennyire tervezi meg előre a kompozíciót, és a tökéletes pillanat megörökítéséhez milyen előkészületeket tesz egy drónpilóta?
Ragnar Volarus
2019.05.05.
Merthogy jelenleg a Windows 10 még inkognitó módban is nyomon követi a billentyű-leütéseket.
Címkék: Microsoft, Windows
Ragnar Volarus
2019.05.04.
Június elsejével elindul a DIGI Magyarország Kft. saját, kereskedelmi mobilszolgáltatása.
Dorogi László
2019.05.01.
Úgy fest, végre Mark Zuckerbergék is belátták, hogy ami mostanáig Facebook néven élt és működött, az így és ebben a formában többé nem működhet tovább.

Ezeket a cikkeket olvastad már?