Blogolj!
Európai űrközpontot épít a NATO

Európai űrközpontot épít a NATO

2020.10.22. | Tündi

A NATO új, védelmi és kommunikációs feladatokat szolgáló űrközpontot épít ki Németországban azzal a céllal, hogy ellensúlyozza Kína és Oroszország világűrbe telepített, biztonsági és gazdasági fenyegetést is magában foglaló műholdas rendszereit.

Tovább
Elindult a magyar Facebook Társkereső

Elindult a magyar Facebook Társkereső

Tovább
Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Tovább
Ragnar Volarus
2020.06.10.
Szergej Karjakin orosz nagymester döntetlent játszott azon az online sakkmérkőzésen, amelyet honfitársával, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) fedélzetén tartózkodó Anatolij Ivanyisin kozmonautával vívott.
Dorogi László
2020.06.09.
Újra és újra bebizonyosodik: Cukorhegyi Márkóék Nagytestvér-szeme mindent lát és ami nem fér bele kamuelfogadó, áltoleráns és képmutató világnézetébe, azt kérdés nélkül el is tünteti.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2020.06.07.
Ha egy szövegrészletet keresünk, a Google kijelöli az oldalon, és egyenesen oda is navigálja magát.
Címkék: google
Dorogi László
2020.06.02.
Az igazságügyi miniszter többek között azt szeretné megtudni a legnagyobb közösségi oldal területi vezetőjétől, hogy teljesülnek-e az átláthatóság és a politikai semlegesség követelményei a Facebook frissen felállított felügyelőbizottságának eljárásában.
Címkék: facebook
Dorogi László
2020.05.31.
Kilenc éves űrrepülési aszálynak vetett véget az Egyesült Államok magyar idő szerint szombat este, amikor az Elon Musk fémjelezte SpaceX úrhajója Robert Behnken és Douglas Hurley asztronautákkal a fedélzetén sikeresen elhagyta a Föld légkörét.
2020.05.26.
Dübörög az űrverseny: a SpaceX hamarosan embereket küld az űrbe, Kína pedig a Marson vetné meg a lábát.
2020.05.23.
Ahogy arról már mi is beszámoltunk korábban, Elon Musk tervei között szerepelt, hogy SpaceX nevű cége még idén embert küld az űrbe, most pedig úgy látszik, hogy valóban össze is hozta a dolgot.
Ragnar Volarus
2020.05.22.
Igazi tisztességtelen barmok ülnek a német autógyártó vezető pozícióiban. Az elcsalt környezetvédelmi tesztek, az elektromos autóik hibái után most még rasszisták is. Szép munka!
Címkék: Volkswagen
Ragnar Volarus
2020.05.22.
A YouTube, az Android és iOS rendszerű mobilappjaiban is hamarosan mindenkinél bekapcsolhatóvá válik a lefekvési emlékeztető.
Címkék: Youtube
2020.05.20.
A 37 éves Punithan Genasant egy 2011-es kábítószerügylet miatt ítélték halálra szerdán, de mivel a koronavírus miatt az országban nem tudnak hagyományos tárgyalásokat tartani, a népszerű Zoom csevegőprogramon keresztül kapta meg a halálos ítéletet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?