Blogolj!
Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

2020.05.26. | Tündi

Dübörög az űrverseny: a SpaceX hamarosan embereket küld az űrbe, Kína pedig a Marson vetné meg a lábát.

Tovább
Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Tovább
Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Tovább
2020.02.26.
A Google közlemény szerint három magas kockázatú sérülékenységet is találtak a Chrome 80-as, asztali böngésző verziójában. A vállalat szerint az egyikről már a kiberbűnözők is tudnak, ezért nyomatékosan arra kérnek mindenkit, hogy azonnal frissítse a böngészőjét.
2020.02.26.
A világban egyre nagyobb a pánik a koronavírus-járvány miatt, amit az álhírek és a Facebookon megjelent csalók csak tovább rontanak. Éppen ezért döntött úgy a vállalat, hogy keményen odacsap az ebből a helyzetből nyerészkedni vágyóknak.
Ragnar Volarus
2020.02.24.
A rendszer egy új, opcionális letöltéseket felkínáló képernyővel bővül, amely megjeleníti az összes telepítendő vezérlőt.
2020.02.23.
Durva dolgok derültek ki a hamburgi Farmakológiai és Toxikológiai Laboratóriumról (LPT Hamburg): egy új vizsgálat szerint ugyanis 2017-ben több teszt során is csaltak az intézetben.
2020.02.23.
Ha szerettük volna beszerezni egy Cybertruckot, de nem a pénztárcánk ezt nem engedte meg, akkor most itt a tökéletes kompromisszum: jön a játék Cybertruck.
Címkék: Cybertruck, Tesla
2020.02.21.
Nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak, és az sem helytálló megállapítás, hogy a közösségi média révén csökken az emberekhez eljutó hírek és vélemények sokszínűsége – mondta Mark Zuckerberg az 56. Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián.
Ragnar Volarus
2020.02.21.
Új ikonokat készített a Microsoft az operációs rendszer kinézetének modernizálására, amelyek fokozatosan jutnak el a felhasználókhoz. Pedig jobban örülnénk ha nem szép, hanem jó lenne.
Dorogi László
2020.02.20.
Larry Tesler olyan, ma már triviális ajándékkal lepte meg a számítógépeket nyomogató emberiséget, mint a billentyűparancsok puritán egyszerűsége.
2020.02.17.
Ha eddig esetleg hiányolta volna az "okos" dolgok piacáról a pelenkákat, akkor most nyugodtan hátradőlhet, ugyanis amerikai tudósok most ezzel is előrukkoltak.
Dorogi László
2020.02.16.
Mark Zuckerberg a müncheni biztonságpolitikai konferencián tartott beszédet, amelyben kiemelte, nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak és az emberekhez eljutó hírek és vélemények is sokszínűek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?