Blogolj!
Európai űrközpontot épít a NATO

Európai űrközpontot épít a NATO

2020.10.22. | Tündi

A NATO új, védelmi és kommunikációs feladatokat szolgáló űrközpontot épít ki Németországban azzal a céllal, hogy ellensúlyozza Kína és Oroszország világűrbe telepített, biztonsági és gazdasági fenyegetést is magában foglaló műholdas rendszereit.

Tovább
Elindult a magyar Facebook Társkereső

Elindult a magyar Facebook Társkereső

Tovább
Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Hadat üzen a Facebook az antiszemitizmusnak

Tovább
2020.05.19.
Kétezer-kétszáznyolc vevő hitelkártya-információit is megszerezték, nekik azonnali támogatást ajánlott fel a légitársaság.
Ragnar Volarus
2020.05.18.
Megfizet az Apple a mesterségesen belassított készülékek botránya miatt. Persze ha szigorúan nézzük, még így is olcsón megúszták.
Címkék: Apple
2020.05.17.
Na persze nem a tartalomgyártás terén, hiszen azzal eddig sem volt, a szolgáltatásaik nyújtotta eredeti minőségéhez térhetnek vissza.
Ragnar Volarus
2020.05.15.
Donald Trump amerikai elnök 2021 májusáig meghosszabbította a Huawei-jel szemben alkalamzott kereskedelmi szankciókat, így a kínai gyártó továbbra sem vásárolhat amerikai termékeket és szolgáltatásokat.
2020.05.13.
Elérhetővé tette a kormány a VírusRadar nevű kontaktkutató appot. Az Androidra és iOS-re telepíthető alkalmazás segít névtelenül rögzíteni azokat a felhasználókat, akik huzamosabb ideig egy helyen tartózkodtak, így ha bárkinél közülük koronavírus-fertőzést mutattak ki, a többieket is tudják értesíteni a lehetséges kockázatról.
Ragnar Volarus
2020.05.12.
Szingapúr eddig is élen járt a modern találmányok és eszközök alkalmazásában, és most megint tanulhat tőlük a világ.
Ragnar Volarus
2020.05.12.
Valószínűleg az év végig tart majd az otthonról történő munkavégzés a technológiai óriás alkalmazottainak túlnyomó többsége számára.
Ragnar Volarus
2020.05.08.
Hamarosan lehetőségünk lesz arra, hogy Chrome-ban videólejátszás közben valós idejű feliratot kapcsoljunk be.
Ragnar Volarus
2020.05.07.
Március elején még erőteljesen pesszimista jóslatokba bocsátkoztak a magyar e-kereskedelmi piac szereplői, mára azonban fordult a kocka és ennek a pesszimizmusnak már nyoma sincs. A veszélyhelyzet alaposan felpörgette a piacot.
Ragnar Volarus
2020.05.07.
ABCD, 012345. Ismerős? Állandó probléma a megfelelő jelszó kiválasztása. Ma van a jelszavak világnapja, ünnepeljük azzal, hogy biztonságosabb jelszót találunk ki magunknak.
Címkék: biztonság, jelszó

Ezeket a cikkeket olvastad már?