Blogolj!
Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

Júliusban lőhetik fel a kínai Marsszondát

2020.05.26. | Tündi

Dübörög az űrverseny: a SpaceX hamarosan embereket küld az űrbe, Kína pedig a Marson vetné meg a lábát.

Tovább
Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Elon Musk megcsinálta: még májusban embereket küld az űrbe

Tovább
Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Hackerek ellopták az EasyJet kilencmillió ügyfelének adatait

Tovább
Dorogi László
2020.02.01.
A spekuláns azért ment neki a Facebook alapítójának, mert szerinte összejátszanak Donald Trumppal, így pedig az amerikai elnököt újra meg fogják választani. És ez Sorosnak nagyon fáj.
2020.01.31.
A Brexitet követően a Magyar Telekomnál és a Vodafone-nál is az EU díjzónában marad az Egyesült Királyság, azaz sem a mobil, sem a vezetékes forgalmazás díja nem változik az EU-ból történő kilépéssel és a brit mobilszolgáltatók is vállalták az Európai Unió roamingszabályainak fenntartását.
Címkék: Brexit, mobil, roaming
2020.01.30.
117 új emoji megjelenését jelentette be a Unicode Consortium, az új képecskék között cumisüvegből babát etető szülők, ölelkezés, valamint a szív és a tüdő anatómiai ábrája is szerepel - írja a BBC.
Ragnar Volarus
2020.01.29.
Az előzetes beharangozónak megfelelően mától immár a Simple mobilapplikáción keresztül is vásárolhatnak különféle közlekedési jegyeket és bérleteket annak felhasználói.
Ragnar Volarus
2020.01.29.
Nem nagyon sikerült tökéletesre a legutolsó frissítés a nyugdíjba küldött operációs rendszeren.
2020.01.26.
Több mint hatórás sikeres űrsétát hajtott végre szombaton a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két asztronautája. A nem éppen szokványos küldetés során megszüntették a szivárgást a sötét anyag és antianyag után kutató alfa-mágneses spektrométer egyik hűtőcsövén.
Ragnar Volarus
2020.01.25.
Egy 2015-ben felbukkan Android trójai most öt év után újra visszatér, de ma már arra is képes, hogy előre feltelepített alkalmazások eltávolításával csináljon helyet a saját applikációinak.
Ragnar Volarus
2020.01.24.
Lassan elfogynak Zuckerberg tervezett kriptovalutája mögül a támogatók. A PayPal, a Mastercard, a VISA, az eBay, a Stripe, és a Mercado Pago után most a Vodafone is kihátrált a projektből.
Címkék: facebook, Libra
Pintér M. Lajos
2020.01.24.
Merünk merészet álmodni.
Címkék: drón
2020.01.22.
Dr. Nicole Baldwin pár nappal ezelőtt tett fel egy rövid videót közösségi média felületeire, melyben arra próbál rávilágítani, hogy a védőoltások rengeteg betegségtől megvédenek és az állításokkal szemben nem okoznak autizmust.
Címkék: álhír, Twitter

Ezeket a cikkeket olvastad már?