Blogolj!
Három óriási fekete lyukra bukkantak

Három óriási fekete lyukra bukkantak

2019.09.28. | Blogstar

Nem mindennapi felfedezésről számolt be a NASA bolygókutató intézete, a Jet Propulsion Laboratory: három óriási fekete lyukra bukkantak három galaxis hatalmas ütközésénél. A szokatlan rendszert több obszervatórium is megfigyelte, köztük három NASA-űrteleszkóp.

Tovább
Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Ne hívja vissza a különös külföldi telefonszámokat

Tovább
Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Újabb két halálos áldozatot szedett az e-cigi

Tovább
Dorogi László
2019.04.15.
A világon elsőként sikerült 3D nyomtatási technikával készült emberi szövetekkel és véredényekkel rendelkező szívet alkotniuk.
Címkék: orvostudomány
2019.04.15.
Német kutatók arra a hátborzongató következtetésre jutottak, hogy a mesterséges intelligencia pontosabban felismeri a bőrrákot, mint az orvosok. A kutatók 12 németországi egyetemi klinika dermatológusait versenyeztették egy külön e célra kifejlesztett számítógépes programmal.
Doug Glatt
2019.04.14.
Szörnyűséges dolog történt vasárnap délután. Szép csendesen ejtőztünk a húsleves és a rántott hús után, a kanapén hesszelve pörgettük volna Facebook oldalunkat, amikor egyszer csak elpusztult a közösségi portál.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2019.04.04.
Több mint félmilliárd felhasználó adatait találta meg az UpGuard nevű kiberbiztonsági cég két véletlenül publikusan hagyott szervereken.
Címkék: facebook
Dorogi László
2019.04.03.
Mark Zuckerberg szerint ezt még akkor sem tehetné meg, ha nagyon akarná, ugyanis a rengeteg pénzt elnyelő biztonsági intézkedések ellenére is előfordulhat, hogy valaki sikeresen végrehajt egy a választást befolyásoló kísérletet.
Ragnar Volarus
2019.04.03.
Ahogy a Microsoft remélte, a Windows 7 operációs rendszer támogatásának megszűnésének közeledtével gyorsabb ütemben kezdte növelni piaci részesedését a Windows 10.
Címkék: Microsoft, Windows
Ragnar Volarus
2019.04.02.
Hiánypótló újítás a Google levelezőkliensében, hamarosan beállíthatjuk majd, hogy a megírt e-mailjeinket mikor küldje el a címzettekhez.
Címkék: gmail, google
Ragnar Volarus
2019.04.01.
A cég vezetői rájöttek, hogy az április elsejei csínyek többet ártanak, mint használnak.
Címkék: Microsoft
2019.03.28.
A Facebook közlése szerint a cég betiltja a fehér nacionalizmust népszerűsítő és támogató tartalmakat. A döntés, amelyet a jövő héttől ültetnek gyakorlatba, a Facebook közösségi hálóra és az Instagram képmegosztó oldalra vonatkozik.
Dorogi László
2019.03.25.
Ha lehet hinni a híreknek, a Microsoft legújabb böngészője elképesztően gyors lesz és már nemcsak arra fogjuk használni, hogy letöltsük vele a Google Chrome-ot, vagy bármilyen más böngészőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?