Nincs ötös a lottón
Ma ezekkel a számokkal nem lett senki milliárdos: 3 (három), 8 (nyolc), 23 (huszonhárom), 51 (ötvenegy) és 56 (ötvenhat). Joker: 672963
Blogolj!
Ragnar Volarus
2019.11.03.
A legújabb próbálkozás most a vállalati közép- és felsőszintű vezetőket próbálja lépre csalni. Az üzenet a Microsoft logóját viseli magán, és arról értesítik a címzettet, hogy volt egy nagyon fontos elmulasztott hívása.
Címkék: adathalász
2019.04.22.
Elkeserítő hírekkel szolgált a brit Nemzeti Kiberbiztonsági Központ (NCSC) legújabb tanulmánya: a központ szerint továbbra is emberek milliói használnak baromi könnyen feltörhető jelszavakat.
Ragnar Volarus
2019.03.17.
Az Android és a Windows a két legelterjedtebb operációs rendszer. Az is közös bennük, hogy legnagyobb előnyük egyben a legnagyobb hátrányuk: a felhasználók azt telepítenek rájuk amit csak szeretnének. Ezzel pedig rengeteg rosszindulatú programnak is ajtót nyithatunk.
Címkék: adathalász, vírus
Dorogi László
2019.03.14.
A New York-i esküdtszék olyan iratokat kért be legalább két nagy okostelefon-gyártó cégtől, amelyeket szerződés kötött a Facebookhoz. A megállapodások értelmében a közösségi oldal a cégek rendelkezésére bocsájtotta a felhasználók adatait.
Dorogi László
2018.11.02.
A legnépszerűbb közösségi portál most úgy került bajba, hogy tulajdonképpen semmit nem csináltak, de azért mégis kicsit sok lesz már azon a bizonyos számlán.
Ragnar Volarus
2018.06.23.
A Profession.hu és a Monster.hu hagyta tárva-nyitva önéletrajz-adatbázisát, a hiba orvoslása már folyamatban van.
Címkék: adathalász
Ragnar Volarus
2018.04.10.
A Facebook alapítója mér a kongresszusi meghallgatások előtt kiadott egy nyilatkozatot, amelyben beismeri, hogy nem tettek eleget az adatokkal történő visszaélésekkel szemben.
Ragnar Volarus
2018.04.05.
Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és elnök-vezérigazgatója szerint több mint kétmilliárd Facebook-profilhoz férhettek hozzá illetéktelenül és a felhasználók tudta és engedélye nélkül.  
A Facebook adatkezelési botránya egyre csak dagad. Olyannyira, hogy az amerikai kongresszus előtt kell felelnie a tulajdonosnak.
Tovább gyűrűzik az elmúlt napokban kirobbant Facebook-botrány, a Tesla és a SpaceX szülőatyja mindkét oldalát törölte a közösségi oldalról.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?