Blogolj!
Dorogi László
2020.09.11.
Komoly fába vágta a fejszéjét az Apple, amely a nem túl távoli jövőben szeretne piacra dobni egy olyan operációs rendszert, amelybe az Almás telefonokból már ismert arcazonosításra szolgáló Face ID-t is belefabrikálják.
2020.07.15.
Elég komoly büntetést úszott meg az óriásvállalat, miután az Európai Unió Bírósága szerdán hatályon kívül helyezte az Európai Bizottságnak egy, az ír adóügyekkel összefüggő Apple ellen hozott ítéletét. Az új döntés értelmében a cégnek nem kell visszafizetnie Írországnak a tiltott állami támogatás miatt kiszabott 13 milliárd eurós bírságot.
2020.06.27.
Washington arra kérte a Facebookot, a Twittert és más információtechnológiai vállalatokat: segítsenek megfékezni a George Floyd halála miatt elharapózott erőszak terjedését az Egyesült Államokban.
Ragnar Volarus
2020.05.18.
Megfizet az Apple a mesterségesen belassított készülékek botránya miatt. Persze ha szigorúan nézzük, még így is olcsón megúszták.
Címkék: Apple
2020.03.14.
Tim Cook vezérigazgató péntek éjjeli bejelentése szerint március 27-ig a Kínán kívüli összes boltjukat bezárják. Az intézkedésre természetesen azért került sor, hogy ezzel is csökkentség a koronavírus terjedését.
Címkék: Apple, koronavírus
Dorogi László
2020.02.20.
Larry Tesler olyan, ma már triviális ajándékkal lepte meg a számítógépeket nyomogató emberiséget, mint a billentyűparancsok puritán egyszerűsége.
2020.02.09.
Véget ért a francia ügyészség azon vizsgálata az Apple ellen, amit még 2018-ban indítottak, miután a nagyvállalat megerősítette, hogy az egykor kiadott akkumulátorkezelő funkciójuk belassították a készülékeit.
Dorogi László
2019.01.09.
Jelentősen visszafogja az Apple az iPhone gyártását, az idei év első negyedévében tíz százalékkal kevesebb készüléket gyárthatnak le.
Címkék: Apple, iPhone, telefon
Chopi
2018.10.30.
Ugyan senki, még a biztonsági szakértők sem tudják, hogy pontosan hogyan csinálta az Apple, a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy az iOS 12 megjelenésével ismét feltörhetetlenné váltak az iPhone-ok.
Címkék: Apple, iPhone
Ragnar Volarus
2018.10.28.
Tim Cook lassan divatot csinál abból, hogy beszól a Facebooknak. Most éppen azokat a cégeket bírálta, amelyek mindenáron profitot próbálnak kisajtolni a fogyasztói adatokból.

Ezeket a cikkeket olvastad már?